Розкажіть про систему курсової стійкості в новому форестері

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Відповісти
maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс
Card Number: 0

Розкажіть про систему курсової стійкості в новому форестері

Повідомлення maksmm » 27 червня 2008, 12:13

А може і не тільки в новому - у всіх де вона стоїть.

Я пару днів катаюсь з відключеною системою (кнопка спеціальна є) і враження абсолютно інші. Машина типу спортивніша (жорсткіша) стає і нема ривків при переключені передач яких (не смійтесь з мене тільки icon_cry3 ) я не позбувся і на 5 тисячах *WALL* і які списую на проблеми звикання до зчеплення. Також тормоз і руль працює на порядок передбачуваніше - наприклад з включеною VDC (здається так вона в специфікації) тормоз якийсь надчутливий і адаптується постійно - а без неї просто тормозить. А в рульового зникає ота нелінійна характеристика повороту яка з одного боку дозволяє обїжджати на швидкості несподівані ями а з другого при необережному поводженні мотуляє непривязаними пасажирами по салону.

так до чого я веду - хто експериментував поділіться враженнями (або поекспериментуйте *CRAZY* ).
особливо мене цікавлять мої проблеми з переключенням передач - може це та система глючить а я мучусь (навіяно озвученими проблемами з хілхолдером)...
а може це все в стилі "проблеми зеленого розєму"? *ZABIYAKA*

і цікаво - для чого кнопка відключення курсової стійкості так зручно винесена на панель...

зи. про загальні принципи роботи системи я знаю (ну там колеса в повороті підторможувати щоб не занесло і т.п.) - цікавлять її особливості роботи саме на форестерах.

MaximG
Основатель Клуба
My car: Subaru Forester 2.0X 2004MY
Меня зовут: Макс
Card Number: 5

Re: Розкажіть про систему курсової стійкості в новому форестері

Повідомлення MaximG » 27 червня 2008, 13:13

maksmm писав: і цікаво - для чого кнопка відключення курсової стійкості так зручно винесена на панель...
сказать по поводу ощущений не могу, ее просто нету :D
А удобно - это чтоб! выехал на оффроуд отрубил, чтоб двиг не душило и попер icon_hallo
или нашел место где мона пошалить - песок, лед, трава [icon_thumbup2 *ZABIYAKA*
без нее гораздо интереснее ездить ИМХО

Dim
Основатель Клуба
My car: SUBARU OUTBACK 2.5
Card Number: 7

Повідомлення Dim » 27 червня 2008, 22:30

Wolf писав:сказать по поводу ощущений не могу, ее просто нету
и у меня нима icon_dunno
304303731 с 8-00 до 18-00
197693274 дома

Yaroslav_Severin
Понимающий
Понимающий
My car: Toyota Highlander Limited
Меня зовут: Ярослав Северин:)
Card Number: 4
Контактна інформація:

Повідомлення Yaroslav_Severin » 28 червня 2008, 00:37

Dim писав:
Wolf писав:сказать по поводу ощущений не могу, ее просто нету
и у меня нима icon_dunno
:? И у меня нема, вот сегодня "на ручничке" развернулся, [icon_thumbup2 так заднее правое колесо от земли оторвалось... icon_dance
I'm.

urovd
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: дима

Re: Розкажіть про систему курсової стійкості в новому форест

Повідомлення urovd » 12 січня 2015, 00:28

Ощущения такие, что в форе вообще отсутствует сист кур уст, на лду в повороте нажимаю чуть на газ а маш продолжает ехать прямо. 4 года не могу понять, что делать на поворотах на льду, или полный привод на этой маш только для глубокого снега и песка?

Олесь
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.0i-L 2014
Меня зовут: Олег

Повідомлення Олесь » 13 січня 2015, 21:28

Знайшов про cистему динамічної стабілізації (VDC) В описі на сайті її названо системою курсової стійкості.
VDC є базовим оснащенням усіх комплектацій. Коли система розпізнає початок бічного ковзання або інші ознаки втрати стійкості, вона допомагає водієві, індивідуально управляючи гальмівними механізмами кожного колеса, обертовим моментом двигуна і системою повного приводу (на версіях з безступінчастою трансмісією Lineartronic). Система динамічної стабілізації (VDC) нового Forester отримала нові налаштування, що поліпшило поведінку автомобіля в критичних ситуаціях, наприклад, при різкій зміні смуги руху.

На головному сайті Субару описані всі технології автомобіля http://www.subaru-global.com/technology.html

phpBB[video]"

http://youtu.be/IdwP2fXu6G8

urovd
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: дима

Повідомлення urovd » 13 січня 2015, 22:06

Олесь писав:Знайшов про cистему динамічної стабілізації (VDC) В описі на сайті її названо системою курсової стійкості.
VDC є базовим оснащенням усіх комплектацій. Коли система розпізнає початок бічного ковзання або інші ознаки втрати стійкості, вона допомагає водієві, індивідуально управляючи гальмівними механізмами кожного колеса, обертовим моментом двигуна і системою повного приводу (на версіях з безступінчастою трансмісією Lineartronic). Система динамічної стабілізації (VDC) нового Forester отримала нові налаштування, що поліпшило поведінку автомобіля в критичних ситуаціях, наприклад, при різкій зміні смуги руху.

На головному сайті Субару описані всі технології автомобіля http://www.subaru-global.com/technology.html

phpBB[video]"

http://youtu.be/IdwP2fXu6G8
Что на самом деле хорошо делает субару, это собственный маркетинг, акцентированный на полный привод, мол посмотрите, это наша фишка. Но лучший маркетинг, это отзывы владельцев, которые в этом клубе далеко не положительные, и я того же мнения. Суб, во всяком случае фора, больше не возьму и не порекомендую другим. Свою брал за почти 40000уе, а за эти можно было взять прадо 3 года, а это уже небо и земля

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”