Витік струму в субару форестер 2007 року

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Відповісти
dliasaita160192
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Сергей
Card Number: 0

Витік струму в субару форестер 2007 року

Повідомлення dliasaita160192 » 11 листопада 2025, 22:25

Привіт, є така проблема, пару днів назад за два дні сів акб, звісно я вирішив купити новий але перед тим кинути мультиметр на мінусову клему і до зажиму який йже на мінус що б провірити чи є витік струму в авто, і як показав мультиметр в мене було 0.2.5 витоку це як ви розумієте багато бо норма 0.0.2 - 0.0.5. Звісно я не професіонал але почитавши форуа і дивлячись різні відео я почав шукати в якому місці в мене саме виток струму, зазвичай як всі радили почав з запобіжників які находяться в салоні і під капотом, витянув всі запобіжники по черзі і все рівно як був иток струму так і залишився 0.2.5 не падав і не піднімався, ожрау висновок такий був в мене отже запобіжники нічого не показали, можливо потрібно витягувати реле, витну всі реле по черзі які були під капотом в блоці, і всерівно є витік струму. Почитавши ще, я зрозумів що витік може бути із за генератора чи магнітли, або навіть із-за моторчиків стіклопідіймача, бо туда часто влага попадає, я відповідно відключив + з генератора і і провірив через мультиметр всерівно є витік струму, далі витягнув магнітолу, відключив від неі все , також витягував колонки і відключав на них клеми, також відключався моторчики, і всерівно є витік струму. Ну я вже не знаю куда дивитись, мб є якись коротиш який сидить на корпусі, хз. але я ще не дивився до інших блоків які находяться зі сторрони пасажира. Якщо в когось була проблема з витоком струму і при цьому всі запобіжники нічого не показали поділіться інфою куда ще можна глняути, або підскажіть ще варіанти, бо зараз автоелектрики уже дорогі хтілось б самому розібоатись або хоть б найти звідки йде виток струму. Доречі до стартера не дивився але сумніваюсь що і там причина.

fish286
Участник
Участник
My car: Forester 2.0XT
Меня зовут: Андрей
Card Number: 0

Re: Витік струму в субару форестер 2007 року

Повідомлення fish286 » 05 січня 2026, 23:36

у мене витікало через автомагнітолу, поїхав на оф сервіс на подолі (Київ) і все вирішили
Клубні сервіси були безсилі, або не хотіли заморочуватись

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”