Я тут, бо тестував нині Subaru Forester 2.5i-L

Новеньким сюда!
MICHAEL
Деактивирован
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Михаил
Card Number: 38

Re: Я тут, бо тестував нині Subaru Forester 2.5i-L

Повідомлення MICHAEL » 05 листопада 2015, 17:32

Uzv писав:
Spoiler
Show
MICHAEL, выпиши весёлых колес!! jester
Их есть у меня icon_hallo icon_hallo icon_hallo
Майкл у нас теперь будет штатным психоаналитиком!
Спасибо что не штатной магнитолой

Я иногда психо,чаще-Аналитик,но редко вместе jester
А дорого к тебе на прием?
Как видно,я обладаю Даром

Но с твоим тяжелым диагнозом-Рикусёхо-Это будет стоить пару млн иен icon_pardon

Да и придется яйцами выкачивать icon_dance jester
тут куча народу бились-ругались (в т.ч. и я...)
При чем начиная с первой страницы

Терпимее надо быть *Frieds*
на неопределившегося
А всего-то и надо было-протянуть руку помощи и помочь определиться *THUMBS UP*
а Майкл явился
Как будет по польски приди?-Явись

А уйди?-Отъявись)))
а потом поставил диагноз
Я не сторонник шаблонов,и тем более установки диагнозов *ZABIYAKA*
выслушал, проанализировал, проникся

А вот это здесь главное и определяющее

Человек(он же ТС)-зарегился на нашем форуме

Обозначил свои претензии-образованный,обеспеченный,вторая машина и Субару(такой маленький,а уже-Жигули)(С) Гостья из Будущего

Благодаря аналитическому складу ума и проживания в нашей стране,а также врожденному чувству экономии и здорового прагматизма подвержен сомнениям

Но согласитесь,не каждый день пересаживаемся из тииды на Новый Субару!!

Просит помощи в их развеивании

И что мы видим?

ТС хочет высокого(например клиренса 20 см),а ему-берите Мазду

Хочет быть еще выше,быть ближе к звездам(хотя бы на капоте на шильдиках)-а вы ему-на тебе две иголки(лого Тоеты кто не в курсе)-будешь сапожник-портной

Хочу имиджевую правильную мужскую полноприводную машину(выбираю между Форь и Аут)-на тебе женские мазду и равлик

МУЖИКИ icon_hallo icon_hallo icon_hallo icon_hallo
ЧТО С ВАМИ?????????

Какие диагнозы?(это не твое,ты не понял и не поймешь,бери лохню...))

Кто и на основании чего решил твое-не твое?

Образованный,умный,интеллигентный,взрослый,через два года поисков пришедший к Субару (тем более к новому)-ЭТО ли не наш одноклубник?

Ну а поговорить с таким человеком
Spoiler
Show
А кто знает я люблю поговорить и обладаю еще одним Даром(который тоже Брюина не касается) -Убеждения)
,поделиться в меру возможного опытом и наставить (убедить) в правильности выбора-это для меня было не сложно!

Так что ждем результатов!)) icon_hallo *Frieds*
Форумчанин MICHAEL розвіяв останні сумніви. Так, що скоро очікуйте поповнення своїх лав реальне, а не лише "деклараційне про наміри"
Шановний,вельми очікуємо на вдале придбання та на тє,що ви скоро намалюєтєсь та розвієтє сумніви,та і як і обіцяли поповните лави реально!!! icon_hallo icon_hallo

Похизуватись придбанням та викласти світлини потрібно в темі про залізних конєй *Frieds* *THUMBS UP*

П.С-ну еще и в процессе общения сблизились на почве философии-Ньюкарсубару-сан)
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......

Weber
Новичок
Новичок
My car: nissan tiida
Меня зовут: Jerzy
Card Number: 0

Повідомлення Weber » 05 листопада 2015, 17:48

Заглянув нині у салон по просьбі трудящих (працівника салону, який не відказав у двох тестах на Ф і одному на Аутбеку і нинька зателефонував, питаючи - ну як там "моя премія", тобто мої наміри придбання), хоч і сам планував то зробити по обіді. Передімною 4 варіанти.
1. Хтось там віддав Форю 2,5 базову 2013 року 17 тис. наїздив, бо купив Аутбека. Салон викупив його Ф і тепер хоче за нього 28,5. Економія буде на першій реєстрації і різних сигналізаціях. Це кінцева ціна. Хоча відчуваю, що може бути знижена до 23-24 тис. у.о. як притисне.
2. Десь у проміжку 5-10 грудня буде останній у цьому році завіз Субару 2015 р.в. Форестера у шкірі можна буде купити "од ренкі" за 34, Аутбека у біднішій комплектації за 36. Ну і плюс 1,7-2 на першу реєстрацію та інше.
3. Якщо не підійдуть варіанти 1 та 2 - замовляти десь у районі 5 січня 2-16 рік - ціни будуть регулярні.

Налаштований на варіант 2, саме 7 грудня закінчиться один з депозитів, якого зразу і переведу на рахунок фірми, що спшедає Субару в Україні.
Кам'яний вік закінчився не тому, що закінчилось каміння.

MICHAEL
Деактивирован

Повідомлення MICHAEL » 05 листопада 2015, 17:56

ПроффЭсор,в мєнє складається враження що ви не тільки читати,а й лічити-рахувати не вмієтє!! jester

Який із варіантів четвертий?? icon_hallo

П.С-Ні в якому разі не беріть вживане,тим пачє із таким вялим дискаунтом icon_sorrys
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......

Weber
Новичок
Новичок

Повідомлення Weber » 05 листопада 2015, 18:04

MICHAEL писав:ПроффЭсор,в мєнє складається враження що ви не тільки читати,а й лічити-рахувати не вмієтє!! jester

Який із варіантів четвертий?? icon_hallo

П.С-Ні в якому разі не беріть вживане,тим пачє із таким вялим дискаунтом icon_sorrys
Пане, якби Ви були уважніший, то запримітили б у варіанті 2 розгалуження.

MICHAEL
Деактивирован

Повідомлення MICHAEL » 05 листопада 2015, 18:30

Згоден,прогаяв

Але Ви також вводите в оману-декламуєте 4 пункти а викладаєте 3))
Форестера у шкірі
Моя жінка та товарищ не вважають шкіру надбанням або бонусом...
Аутбека у біднішій комплектації за 36
Розтлумачьте будьте ласкаві поняття "бідніша комлектація"?

Weber
Новичок
Новичок

Повідомлення Weber » 05 листопада 2015, 18:54

MICHAEL писав: Розтлумачьте будьте ласкаві поняття "бідніша комлектація"?
Не у шкірі icon_pardon - одним словом той найдешевший, що висить на їхньому сайті.

Weber
Новичок
Новичок

Повідомлення Weber » 06 листопада 2015, 19:28

Дякую за поради і участь - я таке люблю. Бо байдужа нейтральність якась холодна. Я колись того Нісана купив, бо друг сказав - о то королівська марка! А я тоді навіть уявлення не мав про кліренс, ходову і так далі. З точки зору тамтого моменту мені би пасувало як перше авто Сузукі sx4, бо має міцну ходову. Бо добрий мій нісан, але низький, слабка ходова і мало конів.
Аналітично підходячи то мені оптимально був би чисто передньопривідний Спортейдж чи Міцик Оутландер. Бо гроші та повагу я здобуваю не маркою авто. А авто для мене просто дуповоз, хоча хочеться щоб той дуповоз не підводив, але щось передньопривідне кліренсом від 18 і конями 150 мене би цілком задовольнило.
ПЕС. Хоча єстем цілком свідомий того, що можу помилятися, як колись помилялися теоретики-економісти, говорячи про три фактори виробництва - праця, земля та капітал, забуваючи про четвертий, який і дає тому всьому душу - підприємництво. Підприємництво виявилося паттерном системи.
Spoiler
Show
Паттерн системи. Конфігурація взаємовідносин, характерна для певної системи. Паттерни не можуть бути виміряні чи зважені, вони мають бути позначені, накреслені. Вивчення паттерну істотне для розуміння живих систем, оскільки системні властивості обумовлені конфігурацією впорядкованих взаємин. Системні властивості - це властивості паттерну. Те, що руйнується, коли організм ділиться на частини, - це і є його паттерн. Компоненти всі присутні, але конфігурація взаємин між ними (паттерн) зруйнована, і тому організм гине. Більшість учених стверджують, що всі живі організми, кінець - кінцем, створені з таких же атомів і молекул, які є компонентами неорганічної матерії, і що закони біології в такому разі можна звести до законів фізики й хімії. Хоча всі живі організми, кінець - кінцем, складаються з атомів і молекул, вони не є лише атомами й молекулами. Є в житті ще щось нематеріальне, що не піддається спрощенню - паттерн організації.
Так само і тут можливо любов до авто є паттерном автоволодіння і автопересування. З такою надією я тут і є, щоб зловити той дух автомобілеволодіння всезахоплюючого і даючого натхнення. Щоб вселився дух у моє спілкування з автомобілем.
ПЕС 2. Вибачте за наївну щирість. icon_pardon icon_sorrys

Weber
Новичок
Новичок

Повідомлення Weber » 06 листопада 2015, 23:49

Польська статистика купівлі нових авто у 2014.
Poniżej prezentujemy pełny ranking marek, które sprzedały nowy samochód w 2014 roku w Polsce:

marka liczba sprzedanych sztuk
1 Skoda 42 679
2 Volkswagen 30 262
3 Toyota 30 133
4 Opel 25 043
5 Ford 22 449
6 KIA 16 558
7 Renault 15 683
8 Hyundai 14 693
9 Dacia 12 820
10 Peugeot 12 109
11 Nissan 10 991
12 Citroen 10 016
13 BMW 7 593
14 Fiat 7 583
15 Mazda 7 394
16 Mercedes 6 745
17 Audi 6 719
18 Volvo 5 743
19 Suzuki 5 653
20 Seat 5 478
21 Honda 5 413
22 Mitsubishi 5 268
23 Chevrolet 1 817
24 Lexus 1 658
25 Jeep 1 602
26 Subaru 1 494
27 Mini 850
28 Land Rover 736
29 Alfa Romeo 729
30 Porsche 686
31 Lancia 531
32 Infiniti 406
33 Jaguar 175
34 Ssangyong 112
35 Smart 76
36 Maserati 36
37 Abarth 34
38 Ferrari 21
39 Bentley 20
40 Łada 19
41 Tesla 8
42 Rolls-Royce 6
43 Tata 6
44 Lamborghini 5
45 Chrysler 4
46 Aston Martin 2
47 Dodge 2
48 McLaren 2

African
Новичок
Новичок
My car: Geely CK 2008 -Geely SL 2012-Subaru Forester 2.5СВ 2015
Меня зовут: Сергій
Контактна інформація:

Повідомлення African » 17 листопада 2015, 16:11

Цены полезли вверх...40 000 грн добавилось..нет слов...

Weber
Новичок
Новичок

Повідомлення Weber » 19 листопада 2015, 23:06

Якийсь дядько описує смерть свого улюбленого авто... Пише він про Х-Трейл

Достоинства
Я не ездил так долго на одноклассниках, чтобы всерьез сравнивать. Но когда выбирал из Outlander, RAV4, Grand Vitara, CR-V, Tiguan и X-trail, долго не думал. По совокупности комфорта, мотора, подвески (поясница повреждена, поэтому особо чувствительна к жестким подвескам), дизайна, выбрал однозначно X-trail.
Не сравнивал я его и со старшими братьями - деньгой не вышел.

Самое главное достоинство - это то, что ты себя в машине чувствуешь достойно, какая бы она ни была.
Недостатки

Самый ужасный недостаток - наличие тварей-водителей чилийских автобусов, которые существуют лишь для того, чтобы жрать, гадить, выбрасывать мусор на дорогу, болтая при этом по телефону, но, самое главное, убивать собственных пассажиров, пешеходов и... машины нормальных граждан.
Вот и на мой Пупстрэйл насмерть наехал индеец-мапуче.
Я не вижу света уже неделю.
Я спасен Ниссанчиком, но машина умерла!
Его уже не отремонтировать!
Он стоит на площадке в авторемонте один, под открытым небом, у него жуткая травма справа сзади, на него садится пыль, в разбитые окна залетают грязь и насекомые, он еще надеется на чудо, но чуда не будет.
Это просто ужасно, когда ты ничем не можешь помочь умирающему другу!
Знать, что он тебе уже не улыбнется утром, и не заурчит мотором, когда его начнешь подгонять в горку, не будет никого греть в холодную ночь и охлаждать в жаркий день, не будет уворачиваться от камней, катящихся с горы во время землетрясения, не будет больше двигаться, а будет ждать распилки на запчасти. И навсегда исчезнет, как на кладбище.
Нет больше других таких душевных машин, как Ниссан Икс-трэйл. Больших, добрых и теплых. Настоящих друзей человека.
Я хочу искалечить водителя, который его убил, вырвав самую прекрасную страницу моей жизни.
Почему, зачем существуют эти мерзкие дикари, безнаказанные, разудалые австралопитеки?
Вот самый главный недостаток.
В любимой машине не бывает недостатков, также, как в любимом человеке, как в собственном ребенке.

Відповісти

Повернутись до “Я новенький! Принимайте!”