НЕЕДИТ, тупит, дергается, ПОМОГЫТЕ и ЧТО ДЕЛАТЬ
- Miar
- Понимающий

- My car: Adidas/Nike/Louboutin
- Меня зовут: Гриша
- Card Number: 0
Re: НЕЕДИТ, тупит, дергается, ПОМОГЫТЕ и ЧТО ДЕЛАТЬ
Надо будет как-то скататься. Давай скооперируемся. На следующей неделе буду переобуваться в свою летний размер 225/55/17
- $okol
- Участник

- My car: forester 2.0X МТ. Accura mDx
- Меня зовут: Олег
Возможно, но как проверить? поменял резину с дисками, вроде попустило, слегка.. в замешательстве теперь..Delirium писав:гидрач, скорее всего
- $okol
- Участник

- My car: forester 2.0X МТ. Accura mDx
- Меня зовут: Олег
Добавился скрежет, при повороте руля, перед рулем под капотом,после длительных поездок.Глюк не постоянный. Рейка?$okol писав:Возможно, но как проверить? поменял резину с дисками, вроде попустило, слегка.. в замешательстве теперь..Delirium писав:гидрач, скорее всего
-
ZiC
- Новичок

- My car: Forester 2.5 XS S12
- Меня зовут: Іван
Давєчє трапилась халепа на дорозі. Машина тупо заглохла коли під'їхав до затору та через деякий час загорівся check engine, згодом зник. І більше не з'являвся.
Але симптоми до цього були наступні:
-При прогріві авто (тиждень стояла), коли оберти впали до робочих, оберти стабільні, почалось потрушування авто. Рівно рівно, а потім несподівано трусить 1-2 сек., скоріше один струс. Потім знову нормально і знову теж саме.
-набирає швидкість стабільно, оберти чудові, але як тільки доходить до зупинки таке відчуття що заглохне, але справляється.
- Перед-інцидент: Довелось зупинитись біля банкомату. Коли повернувся завожу і, одразу глохне. І так три рази. Згодом завів і рушив але...
- Коли різко зкинув швидкість і зупинився (з 60-ти до 0) почало трусити і заглохла. Завести не зміг. Довелось відкрити капот відключити варіатор розподілення спалення палива (це для газу девайс). Завелась одразу і без проблем.
Останній пункт був один із можливих чинників чому маю халепу. Інше нижче:
І основне питання: Чи можливо пошкодити датчик положення колінчатого валу (crankshaft position sensor) котрий розташований під генератором? Туго пасок сходив, болт ослабив так що сам по собі хилитався, а сам пасок не сходив, довелось притиснути сильніше щоб з потугами зняти його. Тиснув не дурною силою, просто сильніше рукою придавив і все. (сторонніх звуків не було) Це я до чого? Ця процедура була виконана за тиждень до інциденту. І коли на цих вихідних почались ці капризи. Я, доїхавши до дачі під'єднав ОDB сканер elm327 + програма на телефоні. Просканував на наявність помилок. Видало Р0335 crankshaft position sensor помилка, несправність.
Першочергові варіанти такі:
-Якщо це реально то, я сам допоміг померти датчику. Тоді я попав на 700 грн. (на екзісті 662 грн 24 дні чекати).
-Чи це просто електрика варіатору спричиняє якісь не стиковки із електрикою авто. Тому що ця проблема була давно відчутна. Під'їзд до світлофору і наче ото от заглохне. І як основний чинник ніколи не заводилась при підключеному варіаторі, як тільки відключаєш все о.к. Навіть, здається, потрушування немає.
п.с. ДЗ, фільтра, КХХ, EGR, свічки,форсунки, паливний фільтр, вв кабелі усе свіже почищене і замінене.
Але симптоми до цього були наступні:
-При прогріві авто (тиждень стояла), коли оберти впали до робочих, оберти стабільні, почалось потрушування авто. Рівно рівно, а потім несподівано трусить 1-2 сек., скоріше один струс. Потім знову нормально і знову теж саме.
-набирає швидкість стабільно, оберти чудові, але як тільки доходить до зупинки таке відчуття що заглохне, але справляється.
- Перед-інцидент: Довелось зупинитись біля банкомату. Коли повернувся завожу і, одразу глохне. І так три рази. Згодом завів і рушив але...
- Коли різко зкинув швидкість і зупинився (з 60-ти до 0) почало трусити і заглохла. Завести не зміг. Довелось відкрити капот відключити варіатор розподілення спалення палива (це для газу девайс). Завелась одразу і без проблем.
Останній пункт був один із можливих чинників чому маю халепу. Інше нижче:
І основне питання: Чи можливо пошкодити датчик положення колінчатого валу (crankshaft position sensor) котрий розташований під генератором? Туго пасок сходив, болт ослабив так що сам по собі хилитався, а сам пасок не сходив, довелось притиснути сильніше щоб з потугами зняти його. Тиснув не дурною силою, просто сильніше рукою придавив і все. (сторонніх звуків не було) Це я до чого? Ця процедура була виконана за тиждень до інциденту. І коли на цих вихідних почались ці капризи. Я, доїхавши до дачі під'єднав ОDB сканер elm327 + програма на телефоні. Просканував на наявність помилок. Видало Р0335 crankshaft position sensor помилка, несправність.
Першочергові варіанти такі:
-Якщо це реально то, я сам допоміг померти датчику. Тоді я попав на 700 грн. (на екзісті 662 грн 24 дні чекати).
-Чи це просто електрика варіатору спричиняє якісь не стиковки із електрикою авто. Тому що ця проблема була давно відчутна. Під'їзд до світлофору і наче ото от заглохне. І як основний чинник ніколи не заводилась при підключеному варіаторі, як тільки відключаєш все о.к. Навіть, здається, потрушування немає.
п.с. ДЗ, фільтра, КХХ, EGR, свічки,форсунки, паливний фільтр, вв кабелі усе свіже почищене і замінене.
- VadimI
- Участник

- My car: Outback 2006, EJ253, MT
- Меня зовут: Vadim
Диагностику, наверное сделать. Хотя бы код той ошибки посмотреть. Так можно гадать на кофейной гуще. У меня так глохла машина при грязном дросселе, но похоже это не ваш случай.
-
ZiC
- Новичок

Взагалі то я написав яку помилку сканер видав - Р0335
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Повредить датчик конечно могли. В идеале заменить на заведомо исправный и проверить.ZiC писав:Взагалі то я написав яку помилку сканер видав - Р0335
У вас не написано нигде какой именно Форестер - стоит написать. Sg sh sj? (Не совсем ясно в каком контексте електроника вприатора должна душить электронику двигателя)
-
ZiC
- Новичок

Точно, саме головне випустив із контексту. Forester 2.0X (2005) 118000 тис.Pawkez писав:Повредить датчик конечно могли. В идеале заменить на заведомо исправный и проверить.ZiC писав:Взагалі то я написав яку помилку сканер видав - Р0335
У вас не написано нигде какой именно Форестер - стоит написать. Sg sh sj? (Не совсем ясно в каком контексте електроника вприатора должна душить электронику двигателя)
Але я вже розібрався, пошкодити в принципі можливо, але для цього потрібно сильно потрудитись. І якщо б я пошкодив, я б вже мав проблеми.
З'ясував причину своєї проблеми, це і є той варіатор. Він дає суттєві збої в роботі датчика. Давно вже відчував неладне в його роботі. Без нього машина працює ідеально. Буду телефонувати тим хто ставив його, нехай діагностують.
Згадав що вони попереджали, те що, коли варіатор почне барахлити буде висока вірогідність що це відобразиться на роботі двигуна.
Так що я уникнув "попадання" на 700 грн
- Andrey_S_L
- Новичок

- My car: forester S turbo 2.0
- Меня зовут: Андрей
Думаю это тема подходящая для моего вопроса.
Проблема следующая. Все работает без нареканий, чеков нет, но когда наступаешь в пол непонятки то выстреливает как пуля то как то вяло разгоняется. В чем проблема? Может кто подскажет.
Проблема следующая. Все работает без нареканий, чеков нет, но когда наступаешь в пол непонятки то выстреливает как пуля то как то вяло разгоняется. В чем проблема? Может кто подскажет.
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
автомат или механика?Andrey_S_L писав:Думаю это тема подходящая для моего вопроса.