Не буде форестер моєю наступною машиною
-
speed-rs
Re: не буде форестер моєю наступною машиною
Макс твоя історія нагадує мені, мою з Фольксвагеном Пассатом 1999 р.в. я якось недавно рахував...за 5 років Фолькс на станції пробув біль 1 року, моя думка що Просто не фартові обидві машини...
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
- Card Number: 0
нефартова машина це коли від неї люди калічаться *стукає пальцем три рази по дереву* або коли вона посеред далекої дороги ламається і стає *три рази плює через ліве плече* .speed-rs писав:Макс твоя історія нагадує мені, мою з Фольксвагеном Пассатом 1999 р.в. я якось недавно рахував...за 5 років Фолькс на станції пробув біль 1 року, моя думка що Просто не фартові обидві машини...
а тут я бачу просто маленькі конструктивні недоробочки. ну подумаєш - моторчик нашим бензом давиться, підвіска не так настроєна, електроніка без досвіду експлуатації втикнута, скло стокове трошки перекалили, амортизатори не ті поставили, на акумуляторі зекономили, бортовий комп без врахування водних перепон втулили, з екологією переборщили...
- centurion
- Участник

- My car: forester 2.0X(2009)АТ
- Меня зовут: Сергей
- Card Number: 0
Подскажи плиз, где находится бортовой компьютер. Чтобы не намочить его при переезде водных преград.бортовий комп без врахування водних перепон втулили

- Trol
- Участник

- My car: MPW 3.2DID '08MY
- Card Number: 20
ECU перед ногами пассажира, на стенке моторного отсека.
Ваше политическое кредо? - Всегда!!!
- tigor
- Участник

- My car: Forester 2.0AT 2006
- Меня зовут: Игорь
Неужто новый форик настолько плох?
Я своему тьфу-тьфу не нарадуюсь..
-
Виктор
- Советчик

- My car: subaru
- Меня зовут: Виктор
- Card Number: 18
Re: Не буде форестер моєю наступною машиною
Как видно из темы - кому как. Все зависит от потребностей и условий эксплуатации.
- mazman
- Советчик

- My car: Иж Юпитер Спорт ;)
- Меня зовут: mazman
- Card Number: 1
Научитесь читать между строкtigor писав:Неужто новый форик настолько плох?
-
speed-rs
maksmm писав:нефартова машина це коли від неї люди калічаться *стукає пальцем три рази по дереву* або коли вона посеред далекої дороги ламається і стає *три рази плює через ліве плече* .speed-rs писав:Макс твоя історія нагадує мені, мою з Фольксвагеном Пассатом 1999 р.в. я якось недавно рахував...за 5 років Фолькс на станції пробув біль 1 року, моя думка що Просто не фартові обидві машини...
а тут я бачу просто маленькі конструктивні недоробочки. ну подумаєш - моторчик нашим бензом давиться, підвіска не так настроєна, електроніка без досвіду експлуатації втикнута, скло стокове трошки перекалили, амортизатори не ті поставили, на акумуляторі зекономили, бортовий комп без врахування водних перепон втулили, з екологією переборщили...
Макс, знаєш є такий ще нюанс по собі знаю, мені зелені автомобілі в сім'ї мати не можна постійно ДТП....
А на рахунок того що ти написав, що недоробки.... так заміть не у всіх такі погані автомобілі.... доречі комп стояв і в 2004 році там само де зараз стоїть, втопив був колись імпрезу, був великий дощ, Лівобережку затопило води було десь сантиметрів 5-7 в салоні, випхав руками машину вимочив воду в салоні, завів зранку і відігнав до знайомого на СТО розібрали салон 4 дні сохла зібрав салон, рузьтат згоріло два підсилювача на музику і все.....
- tigor
- Участник

- My car: Forester 2.0AT 2006
- Меня зовут: Игорь
а я то думал: кто б научил?mazman писав: Научитесь читать между строк
читайте суть исходного поста, сударь..
и.
- mazman
- Советчик

- My car: Иж Юпитер Спорт ;)
- Меня зовут: mazman
- Card Number: 1
...та не, я плохой учительtigor писав:а я то думал: кто б научил?mazman писав: Научитесь читать между строк))
читайте суть исходного поста, сударь..
Суть проста. Одним Форестер явно не по душе, по изложенным или другим причинам. Другим он очень нравится и они этого не скрывают. А между этих ДВУХ строк - компромис! Компромис в том что идеала нет, и так надо к любой машине относиться