Ох і диму було з під машини

Без фото не интересно!Oleg B писав:Поставил сенсоры DEFI (давление масла и давление топлива). Сенсоры подключил к проектору DEFI на лобовое стекло.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YkoHG_eu3sE[/youtube]Dra писав:Без фото не интересно!Oleg B писав:Поставил сенсоры DEFI (давление масла и давление топлива). Сенсоры подключил к проектору DEFI на лобовое стекло.

Олег, розкажи куди вкрутив датчики.Oleg B писав:Поставил сенсоры DEFI (давление масла и давление топлива). Сенсоры подключил к проектору DEFI на лобовое стекло.

У меня в блоке (gallery plug) стояла температура масла, её перенесли в проставку, так как температура мне уже не очень важна, у меня дополнительный маслокулер TRUST/Greddy oilcooler с термостатом (GReddy 12064605 Oil Cooler Kit 02-07 Subaru STI)KIgorS писав:Олег, розкажи куди вкрутив датчики.Oleg B писав:Поставил сенсоры DEFI (давление масла и давление топлива). Сенсоры подключил к проектору DEFI на лобовое стекло.

А куди ви цю пробку поставили і який модельний рік вашого автомобіля? Просто, наскільки я пригадую, зливна пробка заднього диференціалу Форестера 09МР з заводу з магнітом.KIgorS писав:Зливна пробка з магнітом.
32103KA000
14грн на екзісті.

Насправді я її ще не поставив. Моторне масло буду міняти вже на весні.-TV- писав:А куди ви цю пробку поставили і який модельний рік вашого автомобіля? Просто, наскільки я пригадую, зливна пробка заднього диференціалу Форестера 09МР з заводу з магнітом.KIgorS писав:Зливна пробка з магнітом.
32103KA000
14грн на екзісті.

Тобто ви збираєтесь замінити цією пробкою рідну зливну пробку для зливу масла з двигуна? Чим викликане таке рішення? Питиння виникло тому що, судячи з каталогів на Екзісті, ця пробка використовується виключно як зливна пробка заднього диференціалу або з КПП. Варіанту щоб вона з заводу ставилась на двигун я не знайшов.KIgorS писав:Насправді я її ще не поставив. Моторне масло буду міняти вже на весні.
Мій форестер на аватарі.