Аккумулятор

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Greg
Понимающий
Понимающий
My car: Forester SH 2.5 XT AT 2010MY- продан; MB ML350 4MATIC W166.
Меня зовут: Greg

Re: Аккумулятор

Повідомлення Greg » 18 квітня 2015, 19:42

А у меня Varta с серебряными пластинами( jester ) пашет,как на танке, уже 2 года. До неё стоял panasonic, хватило на 1 год. Умер очень срочно, раз- всё. Внутреннее замыкание однако.

gnsrl
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.0 SH AT 2008 р.
Меня зовут: Слава
Card Number: 0

Повідомлення gnsrl » 08 червня 2015, 12:05

Роки півтора тому перечитав цю тему. Десь для себе зробив висновок - Varta, ніщо крім варта Varta :) Купив D47. Пройшло 1,5 роки і акумулятор пару раз підвів – машина не завелася. В принципі все можливо, погано заряджався, не так часто їжджу. Вирішив протестувати його на стенді. Після повної зарядки він ледь пропрацював 3,5 години на лампочку 8 А. Тобто розрахункова ємність виходе ледь 30 Аг. Тобто половина від номіналу. І це за півтора року роботи! Відчуваю, що ще максимум рік і акум остаточно здохне. І купував не в самому найгіршому місці – Автодокторі. І я не можу зрозуміти чи це дійсно так Varta спаскудилась (в темі не мої одні негативні відгуки) чи це кому як повезе? Так а що тоді наступне купувати? Bosch? Я мав колись можливість візуально порівняти Bosch та Varta. У мене склалося таке враження, що вони робляться на одному заводі, тільки наклейки різні чіпляють. Чи все таки Bosch можна довіряти?
...Конец простой: пришел тягач, и там был трос, и там был врач...

Unnamed
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Sergey
Контактна інформація:

Повідомлення Unnamed » 08 червня 2015, 12:34

gnsrl писав:Роки півтора тому перечитав цю тему. Десь для себе зробив висновок - Varta, ніщо крім варта Varta :) Купив D47. Пройшло 1,5 роки і акумулятор пару раз підвів – машина не завелася. В принципі все можливо, погано заряджався, не так часто їжджу. Вирішив протестувати його на стенді. Після повної зарядки він ледь пропрацював 3,5 години на лампочку 8 А. Тобто розрахункова ємність виходе ледь 30 Аг. Тобто половина від номіналу. І це за півтора року роботи! Відчуваю, що ще максимум рік і акум остаточно здохне. І купував не в самому найгіршому місці – Автодокторі. І я не можу зрозуміти чи це дійсно так Varta спаскудилась (в темі не мої одні негативні відгуки) чи це кому як повезе? Так а що тоді наступне купувати? Bosch? Я мав колись можливість візуально порівняти Bosch та Varta. У мене склалося таке враження, що вони робляться на одному заводі, тільки наклейки різні чіпляють. Чи все таки Bosch можна довіряти?
Купил себе год назад President на 65 или 70 Ач (модель не помню,где-то в Азии производят).. нареканий нет, работает стабильно,заряд меньше 12.8 ни разу не показало..Когда покупал,то выбор стоял тоже между Вартой и БОШ,но пообщавшись с адекватным продавцом и по его совету купил Президента..как он говорил,варта и бош уже раскручены и переплачиваем за бренд,а по качеству есть варианты по лучше,но менее известные.
Если надо,могу глянуть модель.
Зображення
Зображення

gnsrl
Новичок
Новичок

Повідомлення gnsrl » 08 червня 2015, 14:13

Дякую, модель не треба, може пізніше звернусь. Поки що буду мати на увазі.

gnsrl
Новичок
Новичок

Повідомлення gnsrl » 08 червня 2015, 14:21

Можливо хотілось би знати от ті самі варіанти у яких якість краще, вони менш відомі, але за ціною не вище ніж Варта-Бош. Чи Президент і саме є приклад такого варіанту?

Andreas
Участник
Участник
My car: Forester 2011 2.0 AT
Меня зовут: Andreas

Повідомлення Andreas » 08 червня 2015, 14:43

а я себе взял Inci Aku Formul_A. Вроде неплохие отзывы и в инете, да и у людей... ИМХО лучше взять честного крепкого середнячка турка, чем поддельную Варту или Бош, причем за гораздо большие деньги... негативных отзывов о "немцах" полно в инете.
и еще - не забывайте, что нам нужен аккум "азиат". не могу сказать что дифьсит, но я когда брал - в серьезном аккумуляторном магазине "азиат" был только один единственный Бош!
Зображення

Unnamed
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Sergey
Контактна інформація:

Повідомлення Unnamed » 08 червня 2015, 15:03

gnsrl писав:Можливо хотілось би знати от ті самі варіанти у яких якість краще, вони менш відомі, але за ціною не вище ніж Варта-Бош. Чи Президент і саме є приклад такого варіанту?

Президент і є приклад такого варіанту,якiсть=цiна
На той час,його цiна була 850,а варта чи бош 1000-1100
Зображення
Зображення

sergios
Участник
Участник
My car: Forester 2.0 2009MY 1N
Меня зовут: Сергей
Card Number: 153

Повідомлення sergios » 09 червня 2015, 12:20

gnsrl писав:Роки півтора тому перечитав цю тему. Десь для себе зробив висновок - Varta, ніщо крім варта Varta :) Купив D47. Пройшло 1,5 роки і акумулятор пару раз підвів – машина не завелася. В принципі все можливо, погано заряджався, не так часто їжджу. Вирішив протестувати його на стенді. Після повної зарядки він ледь пропрацював 3,5 години на лампочку 8 А. Тобто розрахункова ємність виходе ледь 30 Аг. Тобто половина від номіналу. І це за півтора року роботи! Відчуваю, що ще максимум рік і акум остаточно здохне. І купував не в самому найгіршому місці – Автодокторі. І я не можу зрозуміти чи це дійсно так Varta спаскудилась (в темі не мої одні негативні відгуки) чи це кому як повезе? Так а що тоді наступне купувати? Bosch? Я мав колись можливість візуально порівняти Bosch та Varta. У мене склалося таке враження, що вони робляться на одному заводі, тільки наклейки різні чіпляють. Чи все таки Bosch можна довіряти?
Года 4 назад поменял родной Панасоник на Варту Д47, никаких проблем не замечено, может купили изначально залежавшийся, или брак. Покупал я тоже в "Автодокторе".
Зображення

AUS
Участник
Участник
My car: FORESTER SH 2.0AT
Меня зовут: Андрей

Повідомлення AUS » 29 вересня 2015, 13:08

Может кому то будет полезная информация: устал мой аккумулятор Mutlu (Turkey) Mega Calcium 60Аh 510А, отработал 4 года, никаких проблем не было, отличная батарея!!! По приезду на аторынок долго общался с продавцом АКБ и он мне порекомендовал Словенский аккумулятор Topla Energy (60 А/ч)!!! Буду пробовать!!!

RAS
Участник
Участник
My car: Forester S11 2,0X AT
Меня зовут: Роман

Повідомлення RAS » 29 вересня 2015, 17:01

Батарейка она и Африке батарейка. Правда в Африке нет морозов, там можно не парится по поводу АКБ)))
Если умирает раньше среднестатистического срока 3-6лет (зависит от количества циклов заряд-разряд), то чаще всего из-за глубокого разряда. Реже из-за поломки в электросети автомобиля.
Я поставил себе AGM самую дешевую что подвернулась, и не парюсь. Вчера пол дня музыка играла, забыл выключить - ничего страшного, я уверен в батарейке на все 100%.
D2http://www.drive2.ru/r/subaru/1255179/
Никогда не сожалей о том, что заставило тебя улыбнуться! :)

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”