Аккумулятор
- Greg
- Понимающий

- My car: Forester SH 2.5 XT AT 2010MY- продан; MB ML350 4MATIC W166.
- Меня зовут: Greg
Re: Аккумулятор
А у меня Varta с серебряными пластинами(
) пашет,как на танке, уже 2 года. До неё стоял panasonic, хватило на 1 год. Умер очень срочно, раз- всё. Внутреннее замыкание однако.
- gnsrl
- Новичок

- My car: Forester 2.0 SH AT 2008 р.
- Меня зовут: Слава
- Card Number: 0
Роки півтора тому перечитав цю тему. Десь для себе зробив висновок - Varta, ніщо крім варта Varta
Купив D47. Пройшло 1,5 роки і акумулятор пару раз підвів – машина не завелася. В принципі все можливо, погано заряджався, не так часто їжджу. Вирішив протестувати його на стенді. Після повної зарядки він ледь пропрацював 3,5 години на лампочку 8 А. Тобто розрахункова ємність виходе ледь 30 Аг. Тобто половина від номіналу. І це за півтора року роботи! Відчуваю, що ще максимум рік і акум остаточно здохне. І купував не в самому найгіршому місці – Автодокторі. І я не можу зрозуміти чи це дійсно так Varta спаскудилась (в темі не мої одні негативні відгуки) чи це кому як повезе? Так а що тоді наступне купувати? Bosch? Я мав колись можливість візуально порівняти Bosch та Varta. У мене склалося таке враження, що вони робляться на одному заводі, тільки наклейки різні чіпляють. Чи все таки Bosch можна довіряти?
...Конец простой: пришел тягач, и там был трос, и там был врач...
-
Unnamed
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Sergey
- Контактна інформація:
Купил себе год назад President на 65 или 70 Ач (модель не помню,где-то в Азии производят).. нареканий нет, работает стабильно,заряд меньше 12.8 ни разу не показало..Когда покупал,то выбор стоял тоже между Вартой и БОШ,но пообщавшись с адекватным продавцом и по его совету купил Президента..как он говорил,варта и бош уже раскручены и переплачиваем за бренд,а по качеству есть варианты по лучше,но менее известные.gnsrl писав:Роки півтора тому перечитав цю тему. Десь для себе зробив висновок - Varta, ніщо крім варта VartaКупив D47. Пройшло 1,5 роки і акумулятор пару раз підвів – машина не завелася. В принципі все можливо, погано заряджався, не так часто їжджу. Вирішив протестувати його на стенді. Після повної зарядки він ледь пропрацював 3,5 години на лампочку 8 А. Тобто розрахункова ємність виходе ледь 30 Аг. Тобто половина від номіналу. І це за півтора року роботи! Відчуваю, що ще максимум рік і акум остаточно здохне. І купував не в самому найгіршому місці – Автодокторі. І я не можу зрозуміти чи це дійсно так Varta спаскудилась (в темі не мої одні негативні відгуки) чи це кому як повезе? Так а що тоді наступне купувати? Bosch? Я мав колись можливість візуально порівняти Bosch та Varta. У мене склалося таке враження, що вони робляться на одному заводі, тільки наклейки різні чіпляють. Чи все таки Bosch можна довіряти?
Если надо,могу глянуть модель.
- gnsrl
- Новичок

Дякую, модель не треба, може пізніше звернусь. Поки що буду мати на увазі.
- gnsrl
- Новичок

Можливо хотілось би знати от ті самі варіанти у яких якість краще, вони менш відомі, але за ціною не вище ніж Варта-Бош. Чи Президент і саме є приклад такого варіанту?
- Andreas
- Участник

- My car: Forester 2011 2.0 AT
- Меня зовут: Andreas
а я себе взял Inci Aku Formul_A. Вроде неплохие отзывы и в инете, да и у людей... ИМХО лучше взять честного крепкого середнячка турка, чем поддельную Варту или Бош, причем за гораздо большие деньги... негативных отзывов о "немцах" полно в инете.
и еще - не забывайте, что нам нужен аккум "азиат". не могу сказать что дифьсит, но я когда брал - в серьезном аккумуляторном магазине "азиат" был только один единственный Бош!
и еще - не забывайте, что нам нужен аккум "азиат". не могу сказать что дифьсит, но я когда брал - в серьезном аккумуляторном магазине "азиат" был только один единственный Бош!

-
Unnamed
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Sergey
- Контактна інформація:
gnsrl писав:Можливо хотілось би знати от ті самі варіанти у яких якість краще, вони менш відомі, але за ціною не вище ніж Варта-Бош. Чи Президент і саме є приклад такого варіанту?
Президент і є приклад такого варіанту,якiсть=цiна
На той час,його цiна була 850,а варта чи бош 1000-1100
- sergios
- Участник

- My car: Forester 2.0 2009MY 1N
- Меня зовут: Сергей
- Card Number: 153
Года 4 назад поменял родной Панасоник на Варту Д47, никаких проблем не замечено, может купили изначально залежавшийся, или брак. Покупал я тоже в "Автодокторе".gnsrl писав:Роки півтора тому перечитав цю тему. Десь для себе зробив висновок - Varta, ніщо крім варта VartaКупив D47. Пройшло 1,5 роки і акумулятор пару раз підвів – машина не завелася. В принципі все можливо, погано заряджався, не так часто їжджу. Вирішив протестувати його на стенді. Після повної зарядки він ледь пропрацював 3,5 години на лампочку 8 А. Тобто розрахункова ємність виходе ледь 30 Аг. Тобто половина від номіналу. І це за півтора року роботи! Відчуваю, що ще максимум рік і акум остаточно здохне. І купував не в самому найгіршому місці – Автодокторі. І я не можу зрозуміти чи це дійсно так Varta спаскудилась (в темі не мої одні негативні відгуки) чи це кому як повезе? Так а що тоді наступне купувати? Bosch? Я мав колись можливість візуально порівняти Bosch та Varta. У мене склалося таке враження, що вони робляться на одному заводі, тільки наклейки різні чіпляють. Чи все таки Bosch можна довіряти?
- AUS
- Участник

- My car: FORESTER SH 2.0AT
- Меня зовут: Андрей
Может кому то будет полезная информация: устал мой аккумулятор Mutlu (Turkey) Mega Calcium 60Аh 510А, отработал 4 года, никаких проблем не было, отличная батарея!!! По приезду на аторынок долго общался с продавцом АКБ и он мне порекомендовал Словенский аккумулятор Topla Energy (60 А/ч)!!! Буду пробовать!!!
- RAS
- Участник

- My car: Forester S11 2,0X AT
- Меня зовут: Роман
Батарейка она и Африке батарейка. Правда в Африке нет морозов, там можно не парится по поводу АКБ)))
Если умирает раньше среднестатистического срока 3-6лет (зависит от количества циклов заряд-разряд), то чаще всего из-за глубокого разряда. Реже из-за поломки в электросети автомобиля.
Я поставил себе AGM самую дешевую что подвернулась, и не парюсь. Вчера пол дня музыка играла, забыл выключить - ничего страшного, я уверен в батарейке на все 100%.
Если умирает раньше среднестатистического срока 3-6лет (зависит от количества циклов заряд-разряд), то чаще всего из-за глубокого разряда. Реже из-за поломки в электросети автомобиля.
Я поставил себе AGM самую дешевую что подвернулась, и не парюсь. Вчера пол дня музыка играла, забыл выключить - ничего страшного, я уверен в батарейке на все 100%.