короче перед поїздкою за кордон я таки розжився навігатором бо рішив що треба (і дуже правильно зробив - без навігатора туди краще не суватись, особливо якщо планується вїзд в столичні і не тільки міста). хапнув перше попавше з максимальним екраном і щоб карти європи були за 1200 грн. назву його я досі не вивчив щось типу laud - явно китайське. там зразу були залиті iGo навітел і ще якась третя система - включай що хоч. але навітел глючний а третя якась непонятна. а от в картах iGo8 не виявилось половини європи (хоч була аргентина костаріка і бангладеш

). ну що ж з інтернету качати довго - мотнувся по магазинчиках мобілок-ноутбуків і викупив сд-карточку 4 гіга з залитими вдогонку (+50 грн) картами повними. але ті що заливали зразу сказали як це в твій навігатор підключати сам порпайся ібо такої марки як твоя ми ще ніколи не чули. ну і фіг з ним - ще і не таке ламали. я через ноутбук вліз в навігатор (там теж звичайна сд-карточка була але тільки на 2 гіга) потер там всі лишні карти підставив потрібні не рухаючи двіжка і все запрацювало як годинник.
в результаті получив повністю тачскрінову плоску панельку розміром десь 2дін яка прекрасно лягла присоскою на лобове акурат поверх бортового компа (ну і нафіг мені та температура постійно дивитись а годинник і в навігаторі є). включив глямурний жіночий голос українською, вбив весь маршрут кусками (десь 14 точок з адресами чужинськими) і вперед.
і відпрацював мені навігатор на всі сто. по містах водив по знаках. на трасах попереджав всюди про перевищення - в контексті камер такий собі антирадар (при чому ловив навіть більшість тимчасових обмежень правда їхати рівно 50 км по селі це я вам скажу ппц ще той). при відхиленнях перерераховував як вернутись. один раз я лажанувся - забув птічку поставити що платні дороги теж враховувати - і завело воно мене посеред ночі в горах в якесь село де було снігу по коліно а на зустріч пер бульдозер

і його чистив. типу повело мене ничками безплатними. ну я швидко виправився і навігатор помаленьку привів розвязками-розвязками до заповітного шлагбаума з італьянкою на касі. а розвязки їхні - там точно без навігатора можна пів дня кружляти - промазав і пиляй 5-10 км в одну сторону до розвороту і то не факт.
ну і не вийшло звичайно без казусів - я ж темнота вперше з навігатором - спочатку я слухав що воно каже на дорогу дивився. а воно тормознуте "поверніть через сто метрів направо" ну хз тут пару поворотів направо скільки там тих сто метрів теж хз а воно "вже поверніть направо" повернув - "відхилення від маршруту" - бліннннннн. то потім я фішку вкурив що там є динамічний зум і коли до повороту підїжджаєш то воно збільшує і все класно на карті показує можна і не слухати і вручну не тицяти в лупу. ще сподобалось як пробку на трасі франції обїжджав - в якомусь забитому містечку воно мене правильно провело партизанськими стежками і вивело на трасу
а ще приколовся від різниці швидкості по навігатору і по спідометру - скажу так коли в субарі спідометр показує 120 то це насправді 110 десь так. от що не сподобалось коли сонце світить низько то ніфіга не видно на екрані - блікує і козирки не дурні придумали. а йдеш гуляти то навігатор з зажиму одним рухом вийняв і він прекрасно лягає в нагрудну кишеню куртки - плоский і без виступаючих кутів. а там можна і в режимі пішохода покористуватись - акумулятора десь на 2 год з підсвіткою постійною і на цілий день без підсвітки вистарчає.
отаке
в порівнянні як я 8 років тому по атласу катався в тих краях - то небо і земля. аж насолода від їзди навіть. ну і там зараз всі з навігаторами - вночі дивишся а в людей в кожного вони і світяться і світяться. ну і то що вони швидкісний режим всі строго по навігатору а не по спідометру тримають - теж зразу в очі кидається.
от....
а заїхав в україну і нафіг він тут не потрібен - в нас правильна дорога та що більш-менш добра і так видно. ну хіба коли зовсім в незнайому область їдеш чи місто петляти ну тоді може пригодитись. зняв я його хоча для експерименту поюзав - все точно зволоч і в україні показує тільки про останні ремонти в честь євро12 не знає. а от як ті гребані камери відключити не знайшов - дорогу заступають стільки їх. а нащо вони мені якщо в мене антирадар і так - його я якраз і поставив після кордону...