GPS навигаторы

Дворники, шины-диски, сигнализации, коврики, брызговики и т.д.
Aster
Новичок
Новичок
My car: Forester SJ 2014 2.0 CVT
Меня зовут: Артём
Card Number: 0

Re: GPS навигаторы

Повідомлення Aster » 23 жовтня 2010, 18:36

Сегодня ехал в Днепропетровске по Garmin карты: Aeroscan_roads_NT_2010.07, вроде бы последнии, в некоторых участках дороги показывает что-то, что и близко не похожее на реальность.
Интересно, что бы в том месте показал iGO, но уже его проехал, и возвращаться не хотелось. Думаю сегодня скачать Navitel...Надеюсь он будет глючным, ибо не хочу с Garmin'a слазить, он очень приятный на глаз :)

Yaroslav_Severin писав:
vitalya писав:лучший навигационный смартфон Garmin-Asus на рынке Украины продвигаю... *GG*
Не знаешь, есть ли карты на гамрин от аэроскан, или какие-то другие, что б улицы были на русском языке? Ибо на укр. иногда очень неудобно вводить. Нигде пока найти не могу, ни для iGo, ни для Garmin :(

Suvoroff
Понимающий
Понимающий
My car: Ветеран
Меня зовут: Александр

Повідомлення Suvoroff » 27 жовтня 2010, 22:59

Есть мнение, что Аэроскан можно залить в Garmin только у официалов за 600грн, ломаные работают не корректно.
S U B A R U - S U K A к р е п к а я !

Aster
Новичок
Новичок
My car: Forester SJ 2014 2.0 CVT
Меня зовут: Артём

Повідомлення Aster » 28 жовтня 2010, 15:30

Не знаю в чём может быть разница между ломаной, и не ломаной, карта то одна, и сама программа видит одни и те же дороги.

Oleg B
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 07 2.5T,6MT FSTI,APS FMIC,APS DR-55,Kelford 272
Меня зовут: Олег
Card Number: 55
Контактна інформація:

Повідомлення Oleg B » 28 жовтня 2010, 23:57

Aster писав:.....
Не знаешь, есть ли карты на гамрин от аэроскан, или какие-то другие, что б улицы были на русском языке? Ибо на укр. иногда очень неудобно вводить. Нигде пока найти не могу, ни для iGo, ни для Garmin :(
А в чём неудобство? Под IGO есть файлик - укр. клавиатура и вперёд!
Или Вам приходится пользоваться русско - украинским Lingvo для перевода названий улиц?
P.S. Как-то давно искал по бумажной карте PTS на ул.Вересневой - нету такой улицы...
Оказалось, есть, но ул.Сентябрьская....

Шурик
Советчик
Советчик
My car: Лісапєд.
Меня зовут: Кто!?
Контактна інформація:

Повідомлення Шурик » 29 жовтня 2010, 22:35

Oleg B писав:
Aster писав: P.S. Как-то давно искал по бумажной карте PTS на ул.Вересневой - нету такой улицы...
Оказалось, есть, но ул.Сентябрьская....
Карту наверно в антикварном магазине покупал? *ZABIYAKA*
П.С. Вы нокиевским навигатором попробуйте пользоваться - он такие финты рисует, что голова может закружиться.
Борітеся – поборете, Вам бог помагає! За вас правда, за вас сила. І воля святая!

maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс

Повідомлення maksmm » 10 листопада 2010, 21:41

короче перед поїздкою за кордон я таки розжився навігатором бо рішив що треба (і дуже правильно зробив - без навігатора туди краще не суватись, особливо якщо планується вїзд в столичні і не тільки міста). хапнув перше попавше з максимальним екраном і щоб карти європи були за 1200 грн. назву його я досі не вивчив щось типу laud - явно китайське. там зразу були залиті iGo навітел і ще якась третя система - включай що хоч. але навітел глючний а третя якась непонятна. а от в картах iGo8 не виявилось половини європи (хоч була аргентина костаріка і бангладеш :o ). ну що ж з інтернету качати довго - мотнувся по магазинчиках мобілок-ноутбуків і викупив сд-карточку 4 гіга з залитими вдогонку (+50 грн) картами повними. але ті що заливали зразу сказали як це в твій навігатор підключати сам порпайся ібо такої марки як твоя ми ще ніколи не чули. ну і фіг з ним - ще і не таке ламали. я через ноутбук вліз в навігатор (там теж звичайна сд-карточка була але тільки на 2 гіга) потер там всі лишні карти підставив потрібні не рухаючи двіжка і все запрацювало як годинник.
в результаті получив повністю тачскрінову плоску панельку розміром десь 2дін яка прекрасно лягла присоскою на лобове акурат поверх бортового компа (ну і нафіг мені та температура постійно дивитись а годинник і в навігаторі є). включив глямурний жіночий голос українською, вбив весь маршрут кусками (десь 14 точок з адресами чужинськими) і вперед.
і відпрацював мені навігатор на всі сто. по містах водив по знаках. на трасах попереджав всюди про перевищення - в контексті камер такий собі антирадар (при чому ловив навіть більшість тимчасових обмежень правда їхати рівно 50 км по селі це я вам скажу ппц ще той). при відхиленнях перерераховував як вернутись. один раз я лажанувся - забув птічку поставити що платні дороги теж враховувати - і завело воно мене посеред ночі в горах в якесь село де було снігу по коліно а на зустріч пер бульдозер *CRAZY* і його чистив. типу повело мене ничками безплатними. ну я швидко виправився і навігатор помаленьку привів розвязками-розвязками до заповітного шлагбаума з італьянкою на касі. а розвязки їхні - там точно без навігатора можна пів дня кружляти - промазав і пиляй 5-10 км в одну сторону до розвороту і то не факт.
ну і не вийшло звичайно без казусів - я ж темнота вперше з навігатором - спочатку я слухав що воно каже на дорогу дивився. а воно тормознуте "поверніть через сто метрів направо" ну хз тут пару поворотів направо скільки там тих сто метрів теж хз а воно "вже поверніть направо" повернув - "відхилення від маршруту" - бліннннннн. то потім я фішку вкурив що там є динамічний зум і коли до повороту підїжджаєш то воно збільшує і все класно на карті показує можна і не слухати і вручну не тицяти в лупу. ще сподобалось як пробку на трасі франції обїжджав - в якомусь забитому містечку воно мене правильно провело партизанськими стежками і вивело на трасу \m/
а ще приколовся від різниці швидкості по навігатору і по спідометру - скажу так коли в субарі спідометр показує 120 то це насправді 110 десь так. от що не сподобалось коли сонце світить низько то ніфіга не видно на екрані - блікує і козирки не дурні придумали. а йдеш гуляти то навігатор з зажиму одним рухом вийняв і він прекрасно лягає в нагрудну кишеню куртки - плоский і без виступаючих кутів. а там можна і в режимі пішохода покористуватись - акумулятора десь на 2 год з підсвіткою постійною і на цілий день без підсвітки вистарчає.
отаке
в порівнянні як я 8 років тому по атласу катався в тих краях - то небо і земля. аж насолода від їзди навіть. ну і там зараз всі з навігаторами - вночі дивишся а в людей в кожного вони і світяться і світяться. ну і то що вони швидкісний режим всі строго по навігатору а не по спідометру тримають - теж зразу в очі кидається.
от....
а заїхав в україну і нафіг він тут не потрібен - в нас правильна дорога та що більш-менш добра і так видно. ну хіба коли зовсім в незнайому область їдеш чи місто петляти ну тоді може пригодитись. зняв я його хоча для експерименту поюзав - все точно зволоч і в україні показує тільки про останні ремонти в честь євро12 не знає. а от як ті гребані камери відключити не знайшов - дорогу заступають стільки їх. а нащо вони мені якщо в мене антирадар і так - його я якраз і поставив після кордону...

Solnake
Участник
Участник
My car: Subaru Outback 2.5 Lineartronic AWD 2011
Меня зовут: Николай
Контактна інформація:

Kenwood DNX7200

Повідомлення Solnake » 22 листопада 2010, 10:43

Вот прикупил себе такой мафон. Брал б/у, по хорошей цене.
Но вот досталось все без инструкций. Саму инструкцию по эксплуатации я нашел, да и так розобратся не составило труда, все вроде логично. Но вот инструкции по самой навигации не могу нигде найти. а в той что дает оф. сайт по нафигации ничаго нету. только 1 страничка и потом - все остальное читайте в Инструкции по Навигации... а вот где ее взять то...

может у кого-то есть гайд по навигации Гармин что стоит в этом кенвуде или в родственных? Есть несколько вопросов, решение которых я найти как-то не могу.

буду примного благодарен.

Oleg B
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 07 2.5T,6MT FSTI,APS FMIC,APS DR-55,Kelford 272
Меня зовут: Олег
Card Number: 55
Контактна інформація:

Re: Kenwood DNX7200

Повідомлення Oleg B » 22 листопада 2010, 13:02

Garmin Mobile XT - Руководство пользователя
Или напиши в личку Yaroslav_Severin, он сможет помочь по инструкциям на Garmin.

Solnake
Участник
Участник
My car: Subaru Outback 2.5 Lineartronic AWD 2011
Меня зовут: Николай
Контактна інформація:

Re: Kenwood DNX7200

Повідомлення Solnake » 22 листопада 2010, 14:52

Oleg B писав:Garmin Mobile XT - Руководство пользователя
Или напиши в личку Yaroslav_Severin, он сможет помочь по инструкциям на Garmin.
Спасибо =) :idea:

CrossFire
Понимающий
Понимающий
My car: .
Меня зовут: Сергей
Card Number: 235
Контактна інформація:

Повідомлення CrossFire » 22 листопада 2010, 16:09

Подскажите, может кто сталкивался.
Поставил 2-din устройство (Kenwood) с официальным GPS Garmin
Карта там залита, но устаревшая и какая-то не полная. Приехал к людям в Одессе, который заниматься обновлением - сказали, что карты есть 2 типов, и это не тот тип, который они обновляют. А других в городе вроде нет (контор, занимающихся обновлением гармин). Подскажите пожалуйста, кто сталкивался, а то ломать и лить крякнутые как-то не охота, при наличии официальных.
Исповедоваться в грехах перед смертью надо для того, чтобы накопленный человеком опыт не пропал зря!

Древняя китaйскaя мудрость глaсит: 'НЕ ССЫ!!! ', что ознaчaет: 'Будь безмятежен, словно цветок лотосa у подножия хрaмa истины'

О63 75О 98 96

Відповісти

Повернутись до “Доп. Оборудование”