Благодарю за детальную инфу. У меня есть один вопрос к разбирающимся. Кони на заднице это отлично - я в это искренне верю, а что с передком, он куда и как будет ехать..... Может есть глубокий смысл менять по кругу на коней и тогда будет действительно цельный образ ???Zhdan писав:Аммо від ауді алроуд (А6 повнопривідна) номер - 82-2465 Sport. = 170Євро за пару....

Коні на перед буду ставити весною. Зараз потрібно підібрати вставки з відповідним ходом штока і вантажепідйомністю.mazman писав:Благодарю за детальную инфу. У меня есть один вопрос к разбирающимся. Кони на заднице это отлично - я в это искренне верю, а что с передком, он куда и как будет ехать..... Может есть глубокий смысл менять по кругу на коней и тогда будет действительно цельный образ ???Zhdan писав:Аммо від ауді алроуд (А6 повнопривідна) номер - 82-2465 Sport. = 170Євро за пару....

Які потрібно було робити зміни??? все стає прямо чи треба щось мудрувати???Zhdan писав:Доречі, задні аммо коні, крім регулювання жорсткості, мають регулювання по висоті. Крок регулювання - 1см. На середньому положенні в мене вийшло 45 см від ступиці до крила. Можна ще зробити 44 і 46 см.