Примите новенького? )) Forester 2.0 , 2006, Днепропетровск

Новеньким сюда!
Weber
Новичок
Новичок
My car: nissan tiida
Меня зовут: Jerzy
Card Number: 0

Re: Примите новенького? )) Forester 2.0 , 2006, Днепропетро

Повідомлення Weber » 22 жовтня 2015, 21:11

RAS писав: і продовжую любити цю машину за те якою вона є.
Гарно пишете - з любов'ю. Я не знаю, що таке віскомуфта, але проїхавшись Субару відчув справді неймовірний драйв.
http://www.forester-club.com.ua/viewtop ... =9&t=21321
Але я економіст і мене трохи настрашила ціна того нового Форестера. Хоча такі гроші я маю, бо вже 13-ий рік працюю у польському вузі. То може Ви мені порадите, яким шляхом піти - купити нового такого неймовірного Форестера 2,5 в Україні за 35 тис. долярів чи купити дуже дешево якогось вживаного у Польщі (але в автомобільній техніці я є повне зеро). Новий Форестер в Україні дешевший, а вживаний суттєво дешевший у Польщі.
Кам'яний вік закінчився не тому, що закінчилось каміння.

RAS
Участник
Участник
My car: Forester S11 2,0X AT
Меня зовут: Роман

Повідомлення RAS » 22 жовтня 2015, 21:25

Weber писав:
RAS писав: і продовжую любити цю машину за те якою вона є.
Гарно пишете - з любов'ю. Я не знаю, що таке віскомуфта, але проїхавшись Субару відчув справді неймовірний драйв.
http://www.forester-club.com.ua/viewtop ... =9&t=21321
Але я економіст і мене трохи настрашила ціна того нового Форестера. Хоча такі гроші я маю, бо вже 13-ий рік працюю у польському вузі. То може Ви мені порадите, яким шляхом піти - купити нового такого неймовірного Форестера 2,5 в Україні за 35 тис. долярів чи купити дуже дешево якогось вживаного у Польщі (але в автомобільній техніці я є повне зеро). Новий Форестер в Україні дешевший, а вживаний суттєво дешевший у Польщі.
Якщо є бажання купити конструктор, та поступово приводити його до стану, який приведе вас в єйфорію від паркетника який їде так як и бажаєте, то це SG9 2,5 турбо. Якшо хочется універсал с хорошим приводом і достатноьо непоганою динамікою, але все ще універсал, то це SG5 2,0. Якщо ви шукаеєте дещо комфортний SUV, але не дуже валкий в поворотах, це останнє покоління. Невадливо новий чи бувший у використанні, ви всеодно дійдете до його покращення, якщо вам сподобаєтся ця машина.
Основна фраза в цьому посланні: Ви готові любити свою автіку? Так, саме ЛЮБИТИ, а не користуватися нею? Як члена сім`ї, а не підоплічного працівника чи консьержку. Якщо так - ця машина для вас! :)

Одразу відповім на питання: Так, тут таких скаженних 80% мінімум))))) Але нам це подобається)
D2http://www.drive2.ru/r/subaru/1255179/
Никогда не сожалей о том, что заставило тебя улыбнуться! :)

Weber
Новичок
Новичок
My car: nissan tiida
Меня зовут: Jerzy

Повідомлення Weber » 22 жовтня 2015, 21:43

Любити - треба вміти дбати за неї, тюнингувати, мабуть. А я ж дбати не вмію, бо не розуміюся на автівках. Я їду автівкою на планове ТО, ремонтую на СТО, якщо щось сталося позапланово. Мені подобається моя Тііда, бо вона задбана, хоча і має слабкі місця - неміцну ходову, малий кліренс. Мені до затримання духу сподобався тест на Субару. Бо помимо гарного руху на трасі, ми настільки неймовірно тестили у лісі під Львовом, що я би не проти ще у цьому році гайнути у Карпати, де ми маємо фазенду, і виїхати до тої фазенди по корявій ґрунтовій дорозі на гору. Але потім включається калькулятор...
Кам'яний вік закінчився не тому, що закінчилось каміння.

Andruxa Barkas
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.0 МТ 2006г
Меня зовут: Андрей

Повідомлення Andruxa Barkas » 23 жовтня 2015, 15:10

RAS писав:
Weber писав:
Andruxa Barkas писав: Ви праві, ви щось не зрозуміли!
То поясніть тоді.
Я поясню. Субару - автомобіль зроблений інженерами. Це Автомобіль для людей які люблять автомобіль не за не що він везе з точки А в точку Б, а за те як він це робить. Якщо ви не розумієте що таке віскомуфта/диференціал і як воно працює ця машина не для вас))) Купляйте CRV, там дзеркала прикольні і "воно" говорить з вами)))
PS:Я купив 9-ти річне авто з більшим пробігом, в гарному стані, витратив на нього вже не одну тисячу доларів, і продовжую любити цю машину за те якою вона є. Якби я купив (не купив би, але ящо б) Хюндай Тюксон, це булаб леше автівка для доставки пятої точки з точки А в точку Б без емоцій. І в неї я би не вклав лишньої копійки.
Поддерживаю на 100%
С Уважением , Андрей!

Мне скулы от досады сводит:
Мне кажется который год,
Что там, где я, — там жизнь проходит,
А там, где нет меня, — идёт.....

Ivan_ShiFT
Новичок
Новичок
My car: Subaru Forester 2.0XT
Меня зовут: Ivan
Контактна інформація:

Повідомлення Ivan_ShiFT » 10 грудня 2015, 22:59

Салют)))
У нас пополнение фореводов ))) приглашаю влится в Днепропетровскую движуху субаруводов ;)
Организация пейнтбольных игр! Пейнтбол в Днепропетровске. СКИДКИ одноклубникам ;) www.avatar.dp.ua
Субаруводы Днепра объединяемся в www.subarudnepr.club )))

Відповісти

Повернутись до “Я новенький! Принимайте!”