Не соглашайся, пацаны какие-то неправильные...Uzv писав:и мне вчера написали тоже пацаны знакомые:
"Ihr bringt mit euch die Bilder froher Tage, Und manche liebe Schatten steigen auf; Gleich einer alten, halbverklungnen Sage Kommt erste Lieb und Freundschaft mit herauf; Der Schmerz wird neu, es wiederholt die Klage Des Lebens labyrinthisch irren Lauf, Und nennt die Guten, die, um schöne Stunden Vom Glück getäuscht, vor mir hinweggeschwunden."
не знаю, что и думать, но склонен согласится. а вы как думаете? вроде есть доля правды как минимум..
Я тут, бо тестував нині Subaru Forester 2.5i-L
-
Oleg B
- Совет Клуба

- My car: Forester 07 2.5T,6MT FSTI,APS FMIC,APS DR-55,Kelford 272
- Меня зовут: Олег
- Card Number: 55
- Контактна інформація:
Re: Я тут, бо тестував нині Subaru Forester 2.5i-L
- Weber
- Новичок

- My car: nissan tiida
- Меня зовут: Jerzy
- Card Number: 0
Бачу, що мушу витлумачити того поляка для громади форуму.Weber писав:Якийсь поляк пише мені на польському субарофорумі.Вже й не знаю, що думатиJakie subaru? Przeciez kazda naprawa zrujnuje tobie portfel. Cos takeigo dla kogos kto szuka taniego w eksploatacji samochodu moze polecic tylko skonczony idiota.
Яке субару? Та ж кожен ремонт зруйнує добробут твоєї сім'ї! Щось таке для особи, яка шукає недорогого в експлуатації автомобіля може порадити тільки повний ідіот.
Але то непевно якийсь пияк польський, що не розуміє класики жанру, а хоче заощадити на наступну півлітру, бо алкоголь у Польщі дорогий, а вживані авто - дешеві.
Кам'яний вік закінчився не тому, що закінчилось каміння.
- MICHAEL
- Деактивирован
- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Михаил
- Card Number: 38
Многое сказано и написано
Систематизировал фразы топикстартера что-бы он сам прочитал и наконец-то определился
Ну и конечно лаконично-юмористичные каменты,как же я без них
И с такими внешними факторами(еда,война,возраст....)скоро останется только одно удовольствие-от машин)
Очередной раз убеждаюсь что лишние знания мешают
Итог анализа-вам подходит НОВЫЙ авто Субару,90% форестер и 10% аутбэк
Никаких б/у и т/д и т/п
Удачи и Успехов
П.С-

Систематизировал фразы топикстартера что-бы он сам прочитал и наконец-то определился
Ну и конечно лаконично-юмористичные каменты,как же я без них
Арбуз растет-а кончик сохнетбо почув як доктор Хавс когось жалів такими словами - "о, той фацет вже не спробує в житті ні жінки, ні автомобіля"... І я собі поміркував, якщо задоволення від автомобіля прирівнюється до задоволення від жінок, то варто спробувати. І не пошкодував. Думаю, що якби тепер злакомився на Сузукі SX4 замість легендарного Форестера, то багато б у житті втратив.
И с такими внешними факторами(еда,война,возраст....)скоро останется только одно удовольствие-от машин)
Правильная фобияале вживаного боюся, бо то завжди кіт в мішку...
Нагребайте пока очарование действуетА Субару Форестером був зачарований і я і дружина-гуцулка, яка на тестах у лісі під Львовом зрозуміла, що існує авто окрім УАЗіка, яке легко виїде до самої хати на Карпатському горбі. Мені дуже залежить на міцній ходовій, бо Тііда чахне після карпатськиї подорожей.
Ну так напрягитесь,выложьте и закройте темуто я все-таки можу напружитися і викласти 35тис. у.о. за те, що мені сподобалося
Да,это сильный магнитНу все-таки Субару мене притягає сильніше за все. Я вже міркуватиму чи можу нові 2,5 Foreste
Ну практически оно)Мій вибір - таки Форестер
А если через год,то на ЧМ в России 2018то мій вибір буде Форестер. Якщо я його за тиждень замовлю, то отримаю десь у березні. Якщо замовлю за місяць, то отримаю у квітні. Мабуть місяць то кращий порадник ніж тиждень.
Уже ж вроде определились,и вот очередная незадачаХоча, знаючи себе, я куплятиму щось одразу (Форік або Аутбек), що появиться в кінці листопада. Довго приміряюся, але люблю все й одразу.
Очередной раз убеждаюсь что лишние знания мешают
А сколько языков вы еще знаете и в каких еще странах троллите субаруводов?))Weber писал(а):
Якийсь поляк пише мені на польському субарофорумі.
Ну так вперед!!І я тоді собі поміркував - ну якщо задоволення від катання на авто порівнюється із задоволенням від кубіти, то треба спробувати!!!![]()
І це при тому, що мені вже було трохи літ + гроші на добре нове авто я ще мав у 2004 - після першого року навчання студентів у двох польських вузах.
Никаких б/у и т/д и т/п
Удачи и Успехов
П.С-
А у меня добробут семьи руйнуэ обратная зависимость-б/у тачки дорогие,а бухло дешевоеЯке субару? Та ж кожен ремонт зруйнує добробут твоєї сім'ї! Щось таке для особи, яка шукає недорогого в експлуатації автомобіля може порадити тільки повний ідіот.![]()
Але то непевно якийсь пияк польський, що не розуміє класики жанру, а хоче заощадити на наступну півлітру, бо алкоголь у Польщі дорогий, а вживані авто - дешеві
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......
- Weber
- Новичок

Дякую пане MICHAEL за поради, але на їхній основі я вирішив, що тільки нове треба купляти, але Ви чітко не вказали Форестер чи Аутбек.
- MICHAEL
- Деактивирован
- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Михаил
- Card Number: 38
А ваша фишка тупо писать или еще иногда читать написанное?
Как хорошо что я не ваш студент....
Правильная фобия
ИТОГ-ТОЛЬКО НОВЫЙ АВТО
СУБАРУ
ФОРЕСТЕР(по вашим постам и ощущениям это 95%)
КАК ВАРИА(н)ТОР-АУТБЭК!!!
Ну и пока вы это писали-есть в ЛС сообщение
Как хорошо что я не ваш студент....
але вживаного боюся, бо то завжди кіт в мішку...що тільки нове треба купляти
Правильная фобия
але Ви чітко не вказали Форестер чи Аутбек
ИТОГ-ТОЛЬКО НОВЫЙ АВТО
СУБАРУ
ФОРЕСТЕР(по вашим постам и ощущениям это 95%)
КАК ВАРИА(н)ТОР-АУТБЭК!!!
Ну и пока вы это писали-есть в ЛС сообщение
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......
- Weber
- Новичок

Форумчанин MICHAEL розвіяв останні сумніви. Так, що скоро очікуйте поповнення своїх лав реальне, а не лише "деклараційне про наміри". 
- Bruin
- Рикусёхо
- My car: '16 г. черный SJ9
- Меня зовут: Миша-Медведь
- Card Number: 131
Ну наконец-то! Майкл у нас теперь будет штатным психоаналитиком!Weber писав:Форумчанин MICHAEL розвіяв останні сумніви. Так, що скоро очікуйте поповнення своїх лав реальне, а не лише "деклараційне про наміри".
ЗЫ. А дорого к тебе на прием?.....
Медведь, научившийся кричать "АУ", никогда не бывает голодным.
#1. 2004 SG5 2,0XT. #2. 2007 SG9 2,5 XT(R.I.P.).#3. 2008 SH9 2,5 XT.#4. 2012 SH9 2,5 S-Edition. #5. 2016 SJ9 2,5 атмо.
#1. 2004 SG5 2,0XT. #2. 2007 SG9 2,5 XT(R.I.P.).#3. 2008 SH9 2,5 XT.#4. 2012 SH9 2,5 S-Edition. #5. 2016 SJ9 2,5 атмо.
-
Uzv
- Участник

- My car: у меня просто жоповоз..
- Меня зовут: Стас
Spoiler
Show
MICHAEL, выпиши весёлых колес!! 
- Weber
- Новичок

Якби ж то так просто було! Ми ще мали 15 хвилинну телефонну розмову після контакту у ПП.Bruin писав:Майкл явился, выслушал, проанализировал, проникся, осознал и пожалел, а потом поставил диагноз. Браво, тезка!![]()
-
Oleg B
- Совет Клуба

- My car: Forester 07 2.5T,6MT FSTI,APS FMIC,APS DR-55,Kelford 272
- Меня зовут: Олег
- Card Number: 55
- Контактна інформація:
Так MICHAEL - известный психотерапевт. У него даже индивидуальное звание звучит как: "Главный нахлобучиватель".Bruin писав:Ну наконец-то! Майкл у нас теперь будет штатным психоаналитиком!Weber писав:Форумчанин MICHAEL розвіяв останні сумніви. Так, що скоро очікуйте поповнення своїх лав реальне, а не лише "деклараційне про наміри"."Вы хотите об этом поговорить?..." (С) Тут куча народу бились-ругались (в т.ч. и я...) на неопределившегося, а Майкл явился, выслушал, проанализировал, проникся, осознал и пожалел, а потом поставил диагноз. Браво, тезка!
![]()
ЗЫ. А дорого к тебе на прием?.....
Конечно, это не так круто, как у Тебя, мой Дженераль Рикусёхо, но тоже неху... неплохо.