ТО 15000
-
юра
- Понимающий

- My car: forester 2.5 мкп 09my
- Меня зовут: юра
Re: ТО 15000
Настав і мені пройти ТО-15000.
При попередніх переговорах про час і вартість проведення ТО мені була озвучена сума в 1900 грн. Сюди входила ціна за всі фільтра та 4,5 л масла з 200-літрової бочки, плюс їхні діагностики, огляди та балансування.
Після вираженого мною обурення,і озвученої пропозиції, що або ТО проходить на моїх умовах, або вони йдуть у попес. Дилери рішили робити ТО , а не йти так далеко.
За ТО я заплатив 849грн.Зокрема:
500грн- масло Мотюл 5W30 5-літрова каністра,
100грн- фільтр масляний,
7,5грн-прокладка пробки піддона,
100грн-регламентні роботи,
141,5грн-ПДВ.
Весь час при виконанні ТО я був біля машини (це вже проблемою не було). Виявилось, що коли власник стоїть біля машини, в масляну систему влазиться лиш 3,8 літра масла (в масл.с-му об'ємом 4 л), а не 4,5 , як було заявлено поффесорами з УА Холдингу.
Висновок- якщо хотіти, то можна поварнути обставини в свою користь.
При попередніх переговорах про час і вартість проведення ТО мені була озвучена сума в 1900 грн. Сюди входила ціна за всі фільтра та 4,5 л масла з 200-літрової бочки, плюс їхні діагностики, огляди та балансування.
Після вираженого мною обурення,і озвученої пропозиції, що або ТО проходить на моїх умовах, або вони йдуть у попес. Дилери рішили робити ТО , а не йти так далеко.
За ТО я заплатив 849грн.Зокрема:
500грн- масло Мотюл 5W30 5-літрова каністра,
100грн- фільтр масляний,
7,5грн-прокладка пробки піддона,
100грн-регламентні роботи,
141,5грн-ПДВ.
Весь час при виконанні ТО я був біля машини (це вже проблемою не було). Виявилось, що коли власник стоїть біля машини, в масляну систему влазиться лиш 3,8 літра масла (в масл.с-му об'ємом 4 л), а не 4,5 , як було заявлено поффесорами з УА Холдингу.
Висновок- якщо хотіти, то можна поварнути обставини в свою користь.
-
V_V
- Участник

- My car: Forester 2.5 S12
- Меня зовут: Victor
- Card Number: 0
3.8 літри у Ваш мотор - то якось замало виходить. Схоже на не повністю злите попереднє. У мене входить 4.1-4.2 літри.
-
юра
- Понимающий

- My car: forester 2.5 мкп 09my
- Меня зовут: юра
Але ж у мануалі написано- ємність масляної системи 4л. Коли таку характеристику виробник викладає, то наскільки мені відомо мається на увазі сухої масл. системи.V_V писав:3.8 літри у Ваш мотор - то якось замало виходить. Схоже на не повністю злите попереднє. У мене входить 4.1-4.2 літри.
Масло гаряче було злито наскільки це можливо при заміні. А 3,8 літри це майже по максимуму (до верхньої мітки).