Парктронік на 09МУ

замена запчастей, тюнинг своими руками...
Відповісти
Zhdan
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X АКПП МУ09, 2110-драгстер
Меня зовут: Zhdan
Card Number: 0
Контактна інформація:

Парктронік на 09МУ

Повідомлення Zhdan » 23 січня 2009, 14:22

Поставив сьогодні парктронік Challenger PS. Так як авто використовується як сімейне і більшість часу за кермом моя дружина - цей девайс є обовязковим.
Що потрібно :
1).Викрутка хрестова
2).Шило
3).Ізолента
4).Канцелярський ніж.
5).Тряпочка і обезжирююча рідина.
6).1 година часу. :)

Щоб зняти бампер відкриваєм дверку багажника і відкручуєм по кутах два саморізи. Потім, в тому місці де має бути задній бризговик, шилом натискаєм на заглушку ( в мене вона була одна). І з низу бампера підтягуєм головки заглушок. Їх є шість штук, і знімаєм самі заглушки. Тепер можна зняти бампер. Акуратно тягнем на себе з сторони бризговика до моменту відєднання. Так з двох сторін. Бампер знятий. (не думав що бампер можна зняти за пять хв. на вулиці без спец інструменту :o ) )
Протираєм бампер з внутрішньої сторони там де буде проклеєна лента парктроніка. Я клеїв під самим верхом (над отрвором де закручується буксировична петля) . Берем лєнту парктроніка і акуратно розмотуючи приклеюєм до бампера. Сам блок челенжера також приклеюєм до бампера ближче до бризговика.
На машині знімаєм фару, відкрутивши два болти і потянувши на себе. В середині багажнику знімаєм заглушгу біля гака для сітки і туди просовуєм роз'ємом вниз скрутку дротів. Роз'єм повинен опуститись до вентиляції яка є під бампером збоку. Протянувши дріт через вентиляцію під'єднюєм до блоку на бампері і встановлюєм сам бампер. В місці де провода від фари заходять у кузов через резинову заглушку- протягуєм провід живлення парктроніка і під'єднюєм до проводів фари заднього ходу.( коричневий з жовтою полосою +, і до чорного - ) . Встановлюєм фару на місце.
Динамік парктроніка приклеюєм біля заглушки в багажнику, закриваєм заглушку. Все, парктронік встановлено.

Плюси цього парктроніка- 1)Не потрібно сверлити бампер під датчики
2)Легкість встановлення, не потрібно тягнути провід диспkея на панель.
3)Реагує навіть на сітку, чи тонкі вертикальні предмети без сліпих зон.
4) Акуратність встановлення- думаю претензій по гарантії не повинно бути(можливо
навіть не замітять).

Мінуси- 1)Про наближення до перешкоди подає тільки звукові сигнали(відсутність дисплею)
2)Реагує на перешкоду тільки коли машина рухається.
3) Ціна.
Виглядає він отак http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=6804
Пізніше виложу фото процесу встановлення.

Zhdan
Новичок
Новичок
Контактна інформація:

Re: Парктронік на 09МУ

Повідомлення Zhdan » 23 січня 2009, 14:43

Зображення

Не можу зрозуміти як ці фотки викладаються. *WALL*

(подправил - bugas)
Востаннє редагувалось 23 січня 2009, 14:56 користувачем Zhdan, всього редагувалось 1 раз.

maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс

Повідомлення maksmm » 23 січня 2009, 14:53

Zhdan писав:Не потрібно сверлити бампер під датчики
опаньки. а я парктронік досі не ставив бо датчики вічно в колір не попадали. а воно он як робиться...

Zhdan
Новичок
Новичок
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » 23 січня 2009, 17:40

В продовження теми
Зображення
Зображення

Напишіть в приват як викладати фото.

(все сделано правильно, только нужно брать ссылку на фото, а не на страницу. Ссылку можно взять в свойствах фотографии (по правой кнопке мыши) [iмg]http://i.i.ua/photo/images/pic/2/1/2084412_b545d4ee.jpg[/iмg] bugas)

Відповісти

Повернутись до “Своими Силами”