якщо потрібно поїхати з відкритим багажником.
- Kolega
- Участник

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Олесь
- Card Number: 75
якщо потрібно поїхати з відкритим багажником.
Сьогодні перший раз перевозив арматуру довжиною 4.10 і вона не влізла. Виявляється, 3.0 влазить при складених седлушках передній та задній і з засувом під бардачок і це край в sg5 при якому закривається багажнік, я був дуже радий що влізло, але дружина заявила, що потрібно ще дві труби по 4.10м. Радість уйшла... згадав як гупав багажнік в акценті в таких ситуаціях подумав що потрібно щось робити...
Думав може через люк витащити.... приблизно 2,5м торчить - не варіант.
І тут виявив бутилку півторашку з водою. Вона була засунута між корпусом та верхнім стопом багажніка і не давала двері гойдатись взагалі...
МОЖЕ КОМУСЬ БУДЕ КОРИСНО.
Думав може через люк витащити.... приблизно 2,5м торчить - не варіант.
І тут виявив бутилку півторашку з водою. Вона була засунута між корпусом та верхнім стопом багажніка і не давала двері гойдатись взагалі...
МОЖЕ КОМУСЬ БУДЕ КОРИСНО.
Київ, Обухів. 050 В46 В5 1О
- Kolega
- Участник

Re: якщо потрібно поїхати з відкритим багажником.
Купи тягача з прицепом і взагалі не мучайся... теж класна порада якої ні хто не просив.udav_mb писав:Купи багажник и не мучай сраку
-
Alex_S
- Понимающий

- My car: forester 2.0 акпп 2004г. атмо
- Меня зовут: Саша
- Card Number: 0
Если длинномер не тяжелый и достаточно плоский (плинтус, наличники и т.д.), класно получается возить просунув через заднее правое окно наружу и между правым сидением и дверью. С бутылкой вариант хороший, только не всегда ее получается зафиксировать, я два раза пробовал и она у меня через несколько минут улетала.
- Kolega
- Участник

Пуста пляшка і в мене погано сиділа. А ось повну з водою вийшло заштовхати за резинку і за стоп, силою трошки, тому в мене 8 км по не дуже рівній дорозі і не вилитіла. З приводу плінтуса гарна ідея.Alex_S писав:Если длинномер не тяжелый и достаточно плоский (плинтус, наличники и т.д.), класно получается возить просунув через заднее правое окно наружу и между правым сидением и дверью. С бутылкой вариант хороший, только не всегда ее получается зафиксировать, я два раза пробовал и она у меня через несколько минут улетала.
-
AndreyAtmo
- Новичок

- Меня зовут: Андрей
- Card Number: 0
Тоже надо было отвезти отцу на дачу трубы, нашел веревку и привязал за ручку крышки багажника и за буксировочный крюк. Ничего не дребезжало.