2004х АТ Підскажіть ГУРУ.
- Kolega
- Участник

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Олесь
- Card Number: 75
2004х АТ Підскажіть ГУРУ.
Так ось що дуже хочеться зробити.
1. Хочеться змінити диски з 15" на хочаб 16", а то і 17", а то ну дуже маленькі... завість бере, коли рядом форік
на "нормальних" їде, но це таке, добудую будинок, поміняю, як наслідок, не хочеться зараз братись фарбувати свої, хоча можливо було би варто.
2. Дуже хочеться змінити задні фанарі, а саме зовнішне сеткло. Навіть в "шохі" вони гарніші (в дитинстві у батьків була), хтось підскаже які є варіанти, а то багато перечитав, а про це нічого не надибав.
3. Поміняю на діоди підсвітку салону та панелі, ну це не дорого і є подробні мануали як зробити, сподіваюсь, що зроблю.
4. Потрібно перетянути кавролін на підлозі, саме потрібно, а не хочу, він в дуже жахливому стані. Ну і заодно сідлушки перетянути, а то не дуже подобається мені стандартний матеріал з тіпа "шкіряними" вставками, хоча він не парить, не скользить. Но це теж зрозуміло, купити матеріал, розібрати машину і в перед.
5. Хочу замінити радіаторну решітку, на сетку, а то рідна не подобається.
6. ХОчу зробити управління магнітолою з керма. Чи можна на 2004 таке зробити, чи є там в рулю якісь провода, чи є якісь рулі?
7. Вже хочу 2.5Т, хочу новіше, чи все зверху заподіяне мною машині додасть вартості при продажу?
1. Хочеться змінити диски з 15" на хочаб 16", а то і 17", а то ну дуже маленькі... завість бере, коли рядом форік
на "нормальних" їде, но це таке, добудую будинок, поміняю, як наслідок, не хочеться зараз братись фарбувати свої, хоча можливо було би варто.
2. Дуже хочеться змінити задні фанарі, а саме зовнішне сеткло. Навіть в "шохі" вони гарніші (в дитинстві у батьків була), хтось підскаже які є варіанти, а то багато перечитав, а про це нічого не надибав.
3. Поміняю на діоди підсвітку салону та панелі, ну це не дорого і є подробні мануали як зробити, сподіваюсь, що зроблю.
4. Потрібно перетянути кавролін на підлозі, саме потрібно, а не хочу, він в дуже жахливому стані. Ну і заодно сідлушки перетянути, а то не дуже подобається мені стандартний матеріал з тіпа "шкіряними" вставками, хоча він не парить, не скользить. Но це теж зрозуміло, купити матеріал, розібрати машину і в перед.
6. ХОчу зробити управління магнітолою з керма. Чи можна на 2004 таке зробити, чи є там в рулю якісь провода, чи є якісь рулі?
7. Вже хочу 2.5Т, хочу новіше, чи все зверху заподіяне мною машині додасть вартості при продажу?
Київ, Обухів. 050 В46 В5 1О
- step
- Пользователь заблокирован
- My car: forester 2.0XT AT
- Меня зовут: сергей
- Card Number: 93
Re: 2004х АТ Підскажіть ГУРУ.
Самый оптимальный вариант - продать, добавить денюжек . Купить турбованный форик и наслаждаться.
А то с начало купят атмо - потом страдают . Удачи в продаже и в поиске другой машины
А то с начало купят атмо - потом страдают . Удачи в продаже и в поиске другой машины
+797 888 31 701
- Dreamer
- Участник

- My car: были SF S-turbo 98, SG turbo, Impreza GT, теперь S-turbo 01
- Меня зовут: Антон
- Card Number: 0
+1 турбо вирусstep писав:Самый оптимальный вариант - продать, добавить денюжек . Купить турбованный форик и наслаждаться.
- speed-rs
- Советчик

- My car: Subaru Impreza WRX Red Beast
- Меня зовут: speed-rs
- Card Number: 103
- Контактна інформація:
Kolega писав:Так ось що дуже хочеться зробити.
не 100% а 1 млн. продай авто і купи турбу 2.5 чи що хочеться..... тому що все що ти вложиш 99,9% не окупиться
http://www.drive2.ru/r/subaru/1242319/
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX
- r33363
- Донбасский заводила (Вічна пам'ять)

- My car: SF5 2.0X>SG 5 2.0XT
- Меня зовут: олег
- Card Number: 0
прикольно ! потом будем следующему парню ,который купит эту машину говорить (продай и купи турбу)
О9745ЗЗЗбЗ , Обб1бЗЗЗбЗ , ощадбанк-479О 7ООО О4О7 5496; Олег Радионов
- Kolega
- Участник

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Олесь
- Card Number: 75
Ну, купуватись машина буде не раніше ніж через пів року (це при самому хорошому роскладі), а хочеться щось вже зробити.
Ладно, не прочитав, що хотілось, але дійшов до дечого сам.
Мабуть підлогу потрібно змінити, тому що новий власник навряд захоче брати з такою яка в мене зараз.
А все інше, мабуть почекає.
Ладно, не прочитав, що хотілось, але дійшов до дечого сам.
Мабуть підлогу потрібно змінити, тому що новий власник навряд захоче брати з такою яка в мене зараз.
А все інше, мабуть почекає.
Київ, Обухів. 050 В46 В5 1О