Короче такая тема, тариф у меня супер-безлимит, я каждый месяц плачу 52 грн и на эти деньги мне дается определенное количество звонков,СМС,ММС,и пакетов интернет, есть также два счета основной и этот тарифный, если кончаются выделенные пакеты на безлимитном то снимаются с основного, ну приблизительно
Руслан:
Доброго дня є кілька запитань
Чому я не можу поповнити свій рахунок за допомогою приват24
І як до Вас можливо додзвонитись коли на рахунку баланс в мінусах
Ласкаво просимо Руслан! Ваше питання переадресоване в группу, яка обслуговує Фінансові питання. Залишайтеся он-лайн поки оператор відповість на Ваше питання.
Вас обслуговує оператор Маша. Зараз в чаті: Маша.
Маша:
Доброго дня, Руслане!
Маша:
1. Для уточнення відповіді на це питання зверніться, будь-ласка, по номеру служби піддтримки даного банку
Маша:
2. По номеру 111.
Маша:
Чи можу я Вам ще чимось допомогти?
Маша:
Вибачте, але у зв’язку з довготривалим очікуванням Вашої відповіді я змушена завершити з Вами розмову. У випадку виникнення додаткових питань звертайтесь до нас ще раз. Дякую за розуміння!
Маша вийшов з чату. В чаті: Руслан.
Тут пока я тыкал виртуальную клаву Маша куда-то слиняла (извращенство получается пока тыкал клаву)
я опять в чат копирую переписку с Машей Юле
Ласкаво просимо Руслан!
Ваше питання переадресоване в группу, яка обслуговує Фінансові питання. Залишайтеся онлайн поки оператор відповість на Ваше питання.
Вас обслуговує оператор Юля. Зараз в чаті: Руслан, Юля.
Юля:
Доброго дня, Руслан!
Маша:
Доброго дня, Руслане!
Маша:
1. Для уточнення відповіді на це питання зверніться, будь-ласка, по номеру служби піддтримки даного банку
Маша:
2. По номеру 111.
Маша:
Чи можу я Вам ще чимось допомогти?
Маша:
Вибачте, але у зв’язку з довготривалим очікуванням Вашої відповіді я змушена завершити з Вами розмову. У випадку виникнення додаткових питань звертайтесь до нас ще раз. Дякую за розуміння!
Маша вийшов з чату. В чаті: Руслан.
Руслан:
По по номеру 111 я чекав хв. 15 а за швидкій дзвінок баланс в мінусах
Руслан:
Стосовно банку в он-лайн виписці помічено що кошти зняті (до речі після поповнення МТС я поповнив Beeline тим же способом кошти прийшли одразу а до Вас я вже вдруге поповнюю а не проходить)
Вибачте але по технічній спромозі швидше друкувати не можу
Руслан:
ау
Руслан:
Юля !! Маша писала що «Вибачте, але у зв’язку з довготривалим очікуванням Вашої відповіді я змушена завершити з Вами розмову» а від Вас ні строчки за 15хв
Руслан:
Огромное Спасибо Вы были очень много словные я все понял молчание знак согласия пока
Короче диалог с Юлей не получился, поразговаривав сам с собой в течение полу часа (надоело) подался по своих делах да пополнение пришло, даже целых два но через два с половиною часа вот так, а теперь как мне оценить работу этих двух компаний?