Всеукраинский клуб владельцев Subaru Forester. Клубные покатушки на природе и еженедельные встречи, скидки от партнеров и просто много общения с друзьями. Присоединяйтесь. Think. Feel. Drive.
Всеукраинский клуб владельцев Subaru Forester. Клубные покатушки на природе и еженедельные встречи, скидки от партнеров и просто много общения с друзьями. Присоединяйтесь. Think. Feel. Drive.
Вже не один рік використовую коврики, вирізані з килимового покриття з резиновою основою. Їх вистачає на 3-4 сезони. Причому підходять як на літній, так і на зимовий період. Вони значно ширші за штатні, не промокають і не піднімають пилу. Вирізаються із звичайного покриття на підлогу з резиновою основою. На нового Форестера я взяв кусок 300 на 110 см. Вистачило і на багажник і в салон. З такого куска виходять 2 передні 85*55, задні 55*45, перемичка і в багажник по формі штатного. Плюс під п'ятку правої ноги ще підклав кусок. Там часто протирається. Ріжу канцелярським різаком. В місцях згину по місцю вирізаю трикутнички для прийняття ковриком форми. На фото видно. Можна просто зробити заріз, тоді один кусок заходить на інший. На кутах вирізаю квадрати 4*4 см (на око) для загину. В місцях згину кан Ціна питання 300 грн. Ось фото.
Прикольно, напоминает как в тазиках раньше линолеум стелили
Без обид, не хочу подъеб...ть, молодчага уважаю людей способных своими руками что то сделать.
Суть не в грошах. Я багато передивився. Вони поєднують в собі переваги резинових з бортами і ворсових. Вода від талого снігу не хлюпається і не розтікається. Загини на 4-5 см утворюють корито. Я мав і резинові і ворсові оригінали. Резинові мені не подобаються - нагадують дешеві жигулі. Резина в машині - це дешево. З точки зору практичності та й вигляду ці кращі.
Як варіант, можна купити резинові і вирізати для них вставки з цього покриття.