А какой коврик Dim? Ворсовый? Он приехал. Или резиновый? Так они всегда были.Dim писав:вот и не всё
третий месяц жду запчасть в свой аут
ну и коврик в багажник тоже можно было давно привезти...
йду офіціалам здаватись
- ДЁМЫЧ
- Участник

- My car: Самый быстрый
Re: йду офіціалам здаватись
Subaru Honda Acura - все есть! 044 594 77 67
Берегите пенсне Киса!!! Сейчас начнеться!
Берегите пенсне Киса!!! Сейчас начнеться!
- kemptener
- Понимающий

- My car: Forester`09 2.0X AT
- Меня зовут: Олег
- Card Number: 77
- Контактна інформація:
В мене теж новий Форік, але вже порядком підтюнінгований, принаймні елементарними речами на кшталт ковриків абощо вже давно не переймаюсяmaksmm писав:так в мене форік новий-09. для нього навіть килимків поки не знайшов, а що там з сигналкою-захистом буде...MICHAEL писав: Не пойму ,какие у вас страхи и боязни!!
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
- Card Number: 0
сьогодні нарешті здався.
то-10тик, захист двигуна і дифа, резинові килимки в салон і багажник, сигналка (двосторонній шериф), доводчик вікон і тонування.
від парктроніка прийшлось відмовитись бо не було відповідного кольору датчиків і дисплей вони ставлять тільки на торпеду а я хочу на заднє скло.
про сигналку - знаю що вона галіма. але кажуть що вони її окремо ставлять і не завязують на оригінальні цз/імобілайзер. тобто доведеться 2 брелки носити але це якраз то шо я хотів - сигналку як додаткову систему. як воно в них вийде насправді побачимо.
тонування - вони якусь контору наймають. тоную 15-кою заднє і задні форточки. 20-кою вікна задніх дверей. вікна передніх дверей взагалі не тоную - вони і так в оригіналі чуть тоновані і мають антиультрафіолетовий захист. та й за кордон може захочеться поїхати.
попередньо зі старту на все про все нарахували 6500+ грн
і день роботи.
ждємс...
то-10тик, захист двигуна і дифа, резинові килимки в салон і багажник, сигналка (двосторонній шериф), доводчик вікон і тонування.
від парктроніка прийшлось відмовитись бо не було відповідного кольору датчиків і дисплей вони ставлять тільки на торпеду а я хочу на заднє скло.
про сигналку - знаю що вона галіма. але кажуть що вони її окремо ставлять і не завязують на оригінальні цз/імобілайзер. тобто доведеться 2 брелки носити але це якраз то шо я хотів - сигналку як додаткову систему. як воно в них вийде насправді побачимо.
тонування - вони якусь контору наймають. тоную 15-кою заднє і задні форточки. 20-кою вікна задніх дверей. вікна передніх дверей взагалі не тоную - вони і так в оригіналі чуть тоновані і мають антиультрафіолетовий захист. та й за кордон може захочеться поїхати.
попередньо зі старту на все про все нарахували 6500+ грн
ждємс...
- alt
- Новичок

- My car: forester 2.5 XS
- Меня зовут: Юра
Я приблизно такий самий набір збираюся собі ставити, крім сигналки. Хоча якщо вони її не завязують на цз і її функції зводятся тільки до крику від спрацьовування датчику удару чи обєму - то може і візьму. А тобі на якій станції відмовилися парктронік на заднє скло вішати? І якого кольору в них датчики?maksmm писав:сьогодні нарешті здався.![]()
попередньо зі старту на все про все нарахували 6500+ грні день роботи.
ждємс...
- maksmm
- Понимающий

там де брав машину - салон субару на окружній не доїжджаючи жулянського мосту.alt писав: А тобі на якій станції відмовилися парктронік на заднє скло вішати? І якого кольору в них датчики?
і вони не те щоб зовсім відмовились просто в них тільки такий парктронік в наявності і вони його так ставлять. може б якщо привіз свій то поставили як хочу. а на заднє скло дисплей парктроніка має зеркальну компоновку щоб в дзеркало правильно було видно тому вони не зовсім взаємозамінні.
а датчики в них тільки чорні і сірі були. а в мене машина біла. я сірі до бампера притулив і вирішив не псувати його поки що. в принципі думаю що найду де поставити такі як хочеться а офіціали придиратись не будуть - це ж не в електроніку лізти.
- maksmm
- Понимающий

забрав машинку. краще б ще вчора забрав.
воістину по офіціалам за додатковим обладнанням ходити - тільки додаткове бабло і час даремно тратити. як би не гарантія...
1. з тонуванням прокинули
- не поставили бо "хтось там не приїхав" - даремно машинка там ніч і пів дня простояла. ну і фіг з ним - в іншому місці поставлю.
точно то саме з парктроніком - не було такого як треба мені.
2. але таки не даремно там машинка ночувала
- здав їм її з одни пробігом а забрав з більшим кілометрів на 40-50. видно пацани вночі тест-драйв проводили. шкода що побачив тільки коли поїхав звідти.
3. захист двигуна.
чесно кажучи протирічиві враження. залізо нормальне, плоске з ребрами жорсткості, з якимось захисним покртиттям. сіло на місце як влите. але закриває тільки приблизно середину двигуна. зокрема кожухи колектора збоку явно стирчать. а от та пласмаса оригінальна - по боках і спереду була дута і повністю закривала двигун зі всіх сторін. тобто під час дощу болото і вода тепер в моторний відсік буде точно попадати. знову ж питання про вліт у воду з гарячим колектором... а з іншого боку - двигун тепер явно краще вентилюється (може перестане тріщати після заглушення?). і дивно але в салоні двигун стало менше чути. видно та дута пласмаса працювала як барабан і віддавала звук двигуна в салон. а от на швидкості свистіти здається більше стало. про всяк випадок я ту зняту пласмасу пішов і в сервісменів відібрав.
хай валяється може назад поставлю
4. захист диференціалу. чесно кажучи з першого погляду що він там є що його там нема... в новому форі диф вверх піднятий (тому і багажник похилий). вихлопна все одно десь на тому ж рівні. продавали окремо міг і не ставити. але ж неакуратненко було б
5. сигналка. шеріф він і в африці шеріф.
типу двосторонній. наприклад в мене в офіс з того місця де постійно ставлю машину (десь метрів 100) не пробиває (правда будинок по дорозі). але то таке.
поставили акуратно вроді. то шо знімали панелі-обшивки видно тільки по скотчу який на стики кутів поклеїли (видно щоб не поцарапати). і так і залишили - сам тепер шукаю і віддираю. ну там проводочки від антени на лобовусі видно трошки - чорна ізолента нам поможе. валет кнопку зафігачили так що без мила не доберешся
- а нафіга вона туди часто лазити. в гарантійному талоні ніфіга не пропечатали - фігня
саму схему організували так. тиснеш кнопки на ключі - клацає центральний замок, сигналка типу ніпричому. а тиснеш кнопки на сигналці - клацає сигналка і клацає центральний замок. а імобілайзер вроді сам по собі живе. але там від тих комбінацій тих кнопок тих двох брелків якісь чудеса творяться. ключом клацаєш - блимають поворотники. сигналкою клацаєш - блимають габарити. одним закрив - другим не відкриєш. а може і відкриєш. короче ще не розібрався.
6. єдине що розібрався, доводка бокового скла працює тільки від сигналки. гм...
7. килимки. резинові. тупо кинули в багажник, ще не дивився.
8. туди ж кинули майже пусту банку мотулу. це поки що єдиний доказ що то-10 проводили. ага - ще блистять свіжі грузики на свіжовідбалансованих колесах. і якусь розпечатку про розвал-сходження на сідушку кинули.
ну і за це все сумнівне задоволення - в районі 6 штук грн. (вони ще точно не порахували
- комп їм поламався). короче я фігєю дарага редакція від цього офіціозу.
зи. поспілкувався трошки з місцевими про новий форік. про масові походи з стойками по гарантії вперше чують. з двигунами до них теж не звертались поки. правда про якусь браковану партію визнають але кажуть що в україну вона не попала бо сюди перший офіційний завоз був вже після її виявлення. може брешуть. про мої передачі-сцеплення сказали що так і має бути - це не глюк а фіча. ще точно підтвердили що настройки підвіски в 2.0 і 2.5 відрізняються. але в чому саме не сказали а про козління і переставляння просто знизали плечима типу "на вкус і цвєт..."
воістину по офіціалам за додатковим обладнанням ходити - тільки додаткове бабло і час даремно тратити. як би не гарантія...
1. з тонуванням прокинули
2. але таки не даремно там машинка ночувала
3. захист двигуна.
4. захист диференціалу. чесно кажучи з першого погляду що він там є що його там нема... в новому форі диф вверх піднятий (тому і багажник похилий). вихлопна все одно десь на тому ж рівні. продавали окремо міг і не ставити. але ж неакуратненко було б
5. сигналка. шеріф він і в африці шеріф.
6. єдине що розібрався, доводка бокового скла працює тільки від сигналки. гм...
7. килимки. резинові. тупо кинули в багажник, ще не дивився.
8. туди ж кинули майже пусту банку мотулу. це поки що єдиний доказ що то-10 проводили. ага - ще блистять свіжі грузики на свіжовідбалансованих колесах. і якусь розпечатку про розвал-сходження на сідушку кинули.
ну і за це все сумнівне задоволення - в районі 6 штук грн. (вони ще точно не порахували
зи. поспілкувався трошки з місцевими про новий форік. про масові походи з стойками по гарантії вперше чують. з двигунами до них теж не звертались поки. правда про якусь браковану партію визнають але кажуть що в україну вона не попала бо сюди перший офіційний завоз був вже після її виявлення. може брешуть. про мої передачі-сцеплення сказали що так і має бути - це не глюк а фіча. ще точно підтвердили що настройки підвіски в 2.0 і 2.5 відрізняються. але в чому саме не сказали а про козління і переставляння просто знизали плечима типу "на вкус і цвєт..."
- MaximG
- Основатель Клуба
- My car: Subaru Forester 2.0X 2004MY
- Меня зовут: Макс
- Card Number: 5
спасибо за отчет
Оф сервис
ппц
Оф сервис
- MICHAEL
- Деактивирован
- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Михаил
- Card Number: 38
Как впрочем и везде)))
Большая вероятность пробега оттого,что что-то тебе делали не в этом месте)))
У меня тема была-гоняли тачку в другое место красить(ну все знают кто у нас красит по страховке),а когда пришли забирать-говорят-вы тачку не мойте неделю,краска и все такое...
...когда помыли-поцарапана бочина!

У меня тема была-гоняли тачку в другое место красить(ну все знают кто у нас красит по страховке),а когда пришли забирать-говорят-вы тачку не мойте неделю,краска и все такое...
...когда помыли-поцарапана бочина!
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......
- maksmm
- Понимающий

ну сигналку на місці ставили точно - вона в них у вітрині і електрик місцевий, я ще по кнопці уточняв куди її заникали.MICHAEL писав:Как впрочем и везде)))
захист теж на місці бо стару пласмасу пішли і витягнули з якогось контейнера де ще пару таких лежало.
а от з тонуванням - може бути - зразу казали що наймають фірму - просто історія про "вони їдуть сюда" щоб не шугати фактом "ваша машина без вас їде туда" придумана для лохів як я. може загнали кудись машину а фірма відморозилась. а якби вони її не дай Бог побили гади по дорозі? як би я зі страховою-кредитом розбирався потім? ну його нах... але ж і не доведеш нічого зараз.
та то таке. сигналка і захист це таке що без офіціалів ставити стрьомно через гарантію. а все решта я знайду де поставити і зробити на стороні.