заказав нового форестера. обіцяють 05.05 віддати

Отчеты, отзывы, впечатления...
maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс
Card Number: 0

заказав нового форестера. обіцяють 05.05 віддати

Повідомлення maksmm » 02 травня 2008, 01:06

заказував місяць тому в києві на окружній не доходячи до жулянського шляхопроводу - салон субару (авто-уа). спочатку намалювали замовлення зразу на 2.0 з повним фаршем крім шкіри і люка (механіка). потім виявилось що колір тільки білий. потім виявилось що взагалі облом. відвоював заказ на білий. вчора позвонили що приїхав. взяли предоплату - 2000 грн за заказ і 6500 грн за оформлення (все включено). банк позвонив і сказав що я кредит собі можу... прокурити - замість 12%: буде 16% (в єнотах). заніс шоколадок дівчинці в банку - каже що встигнемо оформити 12% поки лист з центрофіса прийде 5-го. заніс шоколоадок в салон кажуть шо є мент ячкий 4-го оформить тачку (в банк тре з техпаспортом йти). блін як лезо бритви... машини ще не бачив. що буде далі розкажу по ходу вистави.
Востаннє редагувалось 02 травня 2008, 14:28 користувачем maksmm, всього редагувалось 1 раз.

Trol
Участник
Участник
My car: MPW 3.2DID '08MY
Card Number: 20

Re: заказав нового форестера. обіцяють 05.05 віддати

Повідомлення Trol » 02 травня 2008, 01:36

Успіху в отриманні авто.
Маєш шанс бути першим у клюбі з новим Форестером.
Чекаємо на звіт, а потім зразу на спільні покатухи (у пісок чи болото - вибереш сам) ::P
Ваше политическое кредо? - Всегда!!!

Авиатор
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 2.0X, МТ, 2007
Меня зовут: Сергей
Card Number: 1

Повідомлення Авиатор » 02 травня 2008, 01:58

Дійсно вистава.
Якщо є необхідність, можу посприяти у вирішенні проблем з автосалоном на Окружній.
Доречі, вчора бачив там на майданчику білий атмоФор. Може твій?
На вигляд, дуже пасує білий колір новому Фору.

Уралец
Участник
Участник
My car: Outback 2,5 МКПП 06(07)одномас
Меня зовут: Вадимчик
Звідки: Россия - Рязань - Уральские горы (Кунгурская ледянная пещера)
Контактна інформація:

Повідомлення Уралец » 02 травня 2008, 02:35

Сорри, за ОФФ: забавно здесь у Вас - буду язык предков учить! *Frieds*
Берегите себя!

MaximG
Основатель Клуба
My car: Subaru Forester 2.0X 2004MY
Меня зовут: Макс
Card Number: 5

Повідомлення MaximG » 02 травня 2008, 10:42

Привіт! Успіху тобі, щоб форестер швидше був у тебе *Frieds* Чекаємо тебе на виїзді на природу :)

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 02 травня 2008, 14:53

Авиатор писав:Дійсно вистава.
Якщо є необхідність, можу посприяти у вирішенні проблем з автосалоном на Окружній.
Доречі, вчора бачив там на майданчику білий атмоФор. Може твій?
На вигляд, дуже пасує білий колір новому Фору.
Та вроді з салоном поки (3 тьху) все так як має бути. Принаймні з травня вони ціни підняли на 5% але мій обіцяють віддати ще по старій ціні бо угода підписана.
А той білий що там стоїть то може й мій (коли я замовляв то їх білих всього два було) - вчора дзвонили сказали що в них вже стоїть живий - тільки не маю як туди підїхати щоб подивитись - тільки в неділю, але в неділю вже й техпаспорт обіцяли то все скопом й відвідаю (єдине щоб вони його кататись на свята не забрали).
За колір переживаю як буде виглядати бо білий не зовсім хотілось, але просто інших кольорів не було в такій комплектації - розібрали. Пройшовся по сайтах - ніби нормально білий, але ж то на дісплеї... Ще був тільки червоний турбо - але краще вже білий, та й турбо добре що не брав, бо хоч і хотілось але практична жилка перемогла - розхід бензину + з турбіною я вже мав справу, ніжна штука. Ну і глюк виявився в турбо он недавно в штатах. А в 2.0 є понижаюча передача - тому для болота має бути сам раз. Фактично зі всіх моментів ще переживаю за дві речі: 1) дуже вже багато пластмаси і тонка бляха на кузові (пробував в салоні) і ще кажуть що японці її почали водними фарбами малювати 2)електропосилювач рульового - десь хтось вже спробувавав що він трошки рулем шарпає. Але то все таке - бляха зараз всюди пласмасова а руль на практиці дасться чути і звикнути.

maksmm
Понимающий
Понимающий

вже обіцяють віддати 07.05

Повідомлення maksmm » 03 травня 2008, 17:15

Був сьогодні в салоні - таки моя біла там стоїть.
Цирк з документами продовжується. В ГАІ закінчився пластик тому техпаспорт реально буде у вівторок а поки дали його електронну роздруківку з мокрою печаткою. В принципі якщо банку таке проконає то не страшно - все одно день-два поки проплатять а без проплати ніхто машинку не віддасть.

Походив навколо машини позаглядав у вікна (ключа менеджер не дав - думаю перестрахувався). Машина передпродажки ще не проходила - капот і дах під плівкою. Везли на трейлері - резина і підкрильники чисті а кузов в пилюці. Машинка стояла явно довго під відкритим небом - тормозні диски приржавіли. В салоні висять всякі лейби - з японськими ієрогліфами теж. Написано made in japan. :)
Перше враження по вигляду досить позитивне. Білий колір - не зовсім сліпучо білий а з якимсь трошки жовтуватим відтінком. Нормально - навіть дуже. Рядом стояли чорний, синій і сріблястий, то вони так собі (якісь вони явно більше сірі ці кольори - чорний взагалі не чорний) - хіба що синій нормальний, на нього б помінявся. Ручки дверей - матово-срібляста пласмаса, без всяких кнопочок і ричажків - відтягуються на себе. Та ж срібляста пласмаса на решітці радіатора і в салоні на поличках дверей, біля коробки передач і магнітоли і кнопки на рулі. Диски - литі матово-сріблясті. Резина - якась незнайома марка (може мало знаю) і протектор явно не бездорожний :) . Замок на ключ тільки у водія. Пороги - чорна пласмаса(?) - вона ж на задньому бампері внизу і на передньому там де протитуманки. Під радіатором бампер білий. Зеркала - білі спереду, що приховує їх ну дуже лопухастий розмір. На лівому зеркалі якась протравлена вертикальна лінія - для чого будем розбиратись по ходу. Того маленького зеркала на лівому крилі що на деяких фотах - нема.
Задні ліхтарі якісь відстійні - поворот і задній хід повністю прозорі, в пласмасі є дирка всередину ліхтаря - напевне щоб вода заходила і виходила :) . Лівий нижній задній ліхтар червоний а правий нижній прозорий - несиметрія однако. :) Та ладно - не мені ж на них постійно дивитись. Передні протитуманки якісь занадто глибоко посажені в бампер, плоскі і прозорі, явно пласмаса. Треба буде щось думати щоб не бились камінням. Головні фари - класні, вписуються в морду. Є омивачі фар, сховані в бампер.

Короче все майже як на фотках з сайтів але в натурі дивиться набагато краще нормальніше і цілісніше - грає роль конфігурація в обємі напевне.

В салоні сидіння і дверки - з тою галімою тканиною - темна з синіми прожилками. Шукаємо чохли. Стеля салону світла, майже біла, стойки біля вікон з середини теж світлі. Дивиться класно. Димчастого тонування на вікнах не побачив (машина брудна) але вроді й не обіцяли.
Вихлопних дві, виглядають простенько - труба і все. Коли проржавіють - поставимо прямотоки. :) Задні ричаги конкретно стирчать біля коліс - раніше такого не бачив у форестерів. А от задній міст (чи редуктор чи як там він правильно називається) навпаки схований вверх (тобто в мене склалось таке враження бо раніше в субарах звертав увагу на "коробку" що висить ззаду). Може через те і підлога багажника у форестера скошена тепер? Дослідимо при нагоді.
Машина явно вища за попередні версії форестера. Принаймні в попередніх я дах зверху бачив стоячи збоку а у цьому вже ні. Поруч стояв аутбек - так він виглядає звичайним седаном у порівнянні. Тут я трошки обломаний, бо вибирав форестер зокрема за те що він не дутий як тюксон наприклад. Ну маємо те що маємо.

Загалом по зовнішньому вигляду - зачот повний, в натурі машинка виглядає шикарно. Наскільки все це практично - побачимо.
Чекаємо ключів...

MaximG
Основатель Клуба

Повідомлення MaximG » 03 травня 2008, 20:32

Супер! Ми також чекаємо вас на зустрічах *Frieds*

СКВ
Участник
Участник
My car: 2008 SH5 2.0 5МT
Меня зовут: Сергей

Повідомлення СКВ » 04 травня 2008, 08:53

Trol писав:Успіху в отриманні авто.
Маєш шанс бути першим у клюбі з новим Форестером.
Чекаємо на звіт, а потім зразу на спільні покатухи (у пісок чи болото - вибереш сам) ::P
Здається, що першим став я *GG* Соррі :?
Забрав 29-го. З'їздив вже на дачу та на шашлик з рибалкою :D
Все, як і очікував, сподобалось. Зовсім трохи псує враження перемикання передач.
В якомусь обзорі по Форю була фраза "трошки розхлябана". Десь так і є.
А в іншому - задоволення *THUMBS UP*
Забыл с ходу... Музыка очень посредственная. Нужно к доктору Фетусу :D
- Скажите, а нет другой рифмы к слову "выборы"? - Нет!

MaximG
Основатель Клуба

Повідомлення MaximG » 04 травня 2008, 09:19

CКВ и молчал *ZABIYAKA* Ждем-с полного отчета с фотками *CRAZY* Ты ж первый ::P :? Очень интересно *GG*

Закрито

Повернутись до “О Forester”