Звичайно, maksmm, понижайка дуже корисна річ, ніхто не сперечається.maksmm писав:після моїх експериментів я в принципі б посперечався на тему понижайки. фактично в говнах з неї толк по тяговому зусиллю добре, але набагато краще це те що понижений ряд передач дозволяє тримати машину в дуже класній динаміці по бездоріжжю (хто катався той знає що бездоріжжя проходиться поки машина рухається, а зупинка - то там вже треба трактор). по суті на понижайці я в діапазоні 0-40 км.год використовую всі 4 передачі з максимальним крутячим. це раз. а два - є такий момент швидкостей коли 1-а багато а 2-а мало - отут в мене на понижайці руки розвязані. і я не впевнений що в 2.5 пониження на 1.1 замість 1.4 зіграє на користь саме в такому ракурсі.Wolf писав:Хм.. если кого-то вытягивать, то да! а так я не думаю, что 2.0 заедет дальше чем 2.5Главное, чтоб не наоборот )) а ваще я за автомат в говнах
![]()
а вот на гравийке или асфальте 2.5 уедет от двушки
Але що робити коли хочешь купувати машину з автоматом заради комфорту, та й причеп таскати тобі не треба?
В цьому випадку краще буде взяти 2.5 атмо, тому що в нього більше момент, що для автомату дуже корисно.
Та й подивіться в технічні данні. Розгін до 100 однаковий у 2.0 механіки та 2.5 автомату.
Вивід: потрібна механіка - беріть 2.0 МКПП, потрібен автомат - беріть 2.5 атмо АКПП.