2 місяць на 2003 2.0АТ

Отчеты, отзывы, впечатления...
Kolega
Участник
Участник
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Олесь
Card Number: 75

Re: 2 місяць на 2003 2.0АТ

Повідомлення Kolega » 23 березня 2013, 17:06

Ось не знав де написати. Вирішив тут, тіпа "блог" продовжити, хоча, якщо хтось вирішить, що ця тема заслуговує на окремий топік, так тоді і буде.

Вчорашній день був для всіх важкий, всі читають новини і всі бачили на власні очі (я про Київ).

Початок.
Слухаю і двилюсь новини (не можу заставити себе перестати), цілий тиждень попереджали, що з п"ятниці до неділі - не їздіть на машинах, старайтесь принаймі, буде ..ОПА.
Я живу в Обухові, взагалі про це забув, але коли я о 6 ранку виїджав, навіть натяку не було. Забув тільки тому, що я розумів, що в мене нормальні зимні колеса, нормальна машина (хоч раз в своїй стихії побуває) і тому забув. Взувся в кросівки, про це я потім довго жалкував і зараз це все пишу з соплями. Раніше, коли хундай був, я завжди уважно слухав прогноз. Якщо планувалась ..ОПА, тоді їхав до Видубичів і там залишав машину (в самому Обухові чистять, Старообухівська+Столичне - завжди як після весняного дощику (куркулям чистять, нашим ВРовцам і не тільки). А тут 6 ранку, Форестер поїхав я на Палац Спорту.

Середина
Збирався на 6.30 на Дружби Народів в волейбол пограти, ну, дивлюсь в 17.00, Яндекс каже 10!!! Ну думаю, погнав. Виїхав без проблем, пару буксуючих обігнав собі спокійно, парочку вийшов штовхнув, доїхав за 25 хв. Це норма по Лесі+Кіквідзе навіть коли ясна погода, а тут ще і сніг такий. Ну, я на радостях пішов на волейбол і коли о 20.30 закінчив, зібрався їхати на Шулявку дивитись з другом футбол. Я був більше ніж впевнений, що це буде .....

Я вчора виїхав в 6 ранку з дому, повернувся сьогодні в 7. В дорозі був в сумі (я рахував) 10 годин, проїхав 180 км. :)
Да, міг би і швидше, але, були на то обставини і не жалкую ні на секунду
Ладно, зупинився, перечитав, мабуть нудно, хотів це все підвести до наступного:

Допомагайте один одному, тим більше в таких ситуаціях як була вчора і буде до понеділка.
1. В 3 часа ночі на Святошино, я був дуже приємно здивований. що ті хто зі мною разом об"їджали машини, то як правило були позашляховихи і досить дорогі і люди з них виходили допомогти як ланосоводу так і ВАЗу, а якраз ланосоводи, хрен кому помагали. Машина перед ним не може тронутись, так він годину буде сидіти і дивитись на це, але не вийде і не допоможе. (звичайно є вийнятки, аля я вчора їх не бачив)
2. Таксісти - уроди. Якщо серед Вас є нормальні таксисти, значить це вийнятки, Підвозив декілька людей, так зрозуміло, що таксі не змогло доїхати, але ті що все таки доїджали, то валили такі суми, що про піз..ец, з Святошино на Академ 300 грн (чуваку 2 таксіста таку ціну сказали), З Обойного до Теремків така сама фігня. Бензин вони вчора в пробці по 20 грн за літру продавали, а звичайний народ перед мною особисто "шохі" залив 10 літрів і нічого не взяв, тому що у воділи не було. (щоб було більш зрозуміло, я перед Святошино 2-2.30 простояв просто, тому що ніхера не їхало і звернути не було куди).
3. Якщо галіма машина, або лиса резина, або просто муділа, то в таку погоду краще дома сидіти або їздити на метро.
Вчора також спілувався, бачив мужиків які живуть на святошино, працюють на м.Лівобережна і теж їздили на машинах, бачив людей на "всесонці"... ну короче печаль одним словом.

І накінець---
4. Форестер, це супер тачка, я так очкував заїджати в сугроби, але їхав і потім не жалкував, практично завжди їхав на 3+Hold, іноді на 2 перемикав, але застряв тільки перед будинком, сів на пузо, ну я на 99% був впевнений. що не проїду, але лопата була поруч, у сосіда трактор стояв на місці, тому вирішив ризикнути....
Зображення

Не проїхав... :)
Київ, Обухів. 050 В46 В5 1О

Kolega
Участник
Участник

Повідомлення Kolega » 23 березня 2013, 19:01

DmitriyK
Участник
Участник
My car: Outback 2010 + Лев 308
Меня зовут: Дмитрий
Card Number: 0

Повідомлення DmitriyK » 23 березня 2013, 23:58

Приятно, что есть таки люди, готовые выделить свое время, силы и деньги (тот же бензин на 180 км, в режиме тяжелого движения причем) на то, чтобы помогать другим icon_victory
Удачи и пусть и дальше форь только радует!

Kolega
Участник
Участник

Повідомлення Kolega » 02 квітня 2013, 10:27

Оце я тупінь. Переоформив машину (була по довіреності) і виявилось, що машина 2004 року.... УРА!!! На рік молодша.
Я так вбив собі в голову з об"яви на авторіа, що машина 2003 року, що навіть цифра в тех.паспорті мене взагалі не хвилювала.

Проїхав 10 000 тисяч з моменту купівлі.
Нічого не змінилось. Зараз шукаю де пройти ТО, потім відпишусь про ціни і враження.

Відповісти

Повернутись до “О Forester”