Forester 2.5: без наддува
-
Igor.
- Советчик

- My car: 2,0i-S(CVT)-- FULL EUROPA и "зажигалка"
- Меня зовут: Igor.
- Card Number: 56
Re: Forester 2.5: без наддува
Я все понял сразу. Только и другие читают,вдруг начнут ЭКСПЕРИМЕНТЫ вытворять.
- Francotte
- Понимающий

- My car: SH 2,5 атмо 08г
- Меня зовут: Дед
- Card Number: 0
Да, я пробовал за фурой -при 100-110 брала 7.0-7.2( 95-й ОККО ). Четыре мужика ,плюс центнер в багаже-7.5 л при 100км\ч -ехал Ровно-Киев ночью , с печкой и т.д. 
Будьмо здорові ,
- Pashka
- Участник

- My car: Outback 2.5 AT Пока болеет (
- Меня зовут: Паша
Вставлю и свои две копейки...
Outback 2.5 за свои 40.000 пробега видел 200 км спокойной езды...
100 км Киев-Дача(по Варшавке)-Киев, расход составил 6.3 литра, скорость 80-120 км/час
100 км спокойной езды на прошлой недели по Киеву, с пробками и прогревом - 10,5 литра,
Остальные 39.800 км бегает и продолжает, с аппетитом 10-13 пригород, 14-17 город.
100 км Киев-Дача(по Варшавке)-Киев, расход составил 6.3 литра, скорость 80-120 км/час
100 км спокойной езды на прошлой недели по Киеву, с пробками и прогревом - 10,5 литра,
Остальные 39.800 км бегает и продолжает, с аппетитом 10-13 пригород, 14-17 город.
- Francotte
- Понимающий

Что-то многовато в городе ( если по центру целый день не тянуться ) !Pashka писав:Вставлю и свои две копейки...
Будьмо здорові ,
- Lawyer
- Новичок

- My car: forester 2.5
- Меня зовут: Lawyer
Большой расход удивления как раз и не вызывает. Если беспрерывно давишь по очереди на две педали, то какой может быть расход? - 17 запросто. Другоде дело добиться маленького расхода - это наука
CorsaA, VectraC, GolfV, Forester09, Qashkai+2
- Francotte
- Понимающий

Спасибо, брат! Буду знать.Lawyer писав:Большой расход удивления как раз и не вызывает. Если беспрерывно давишь по очереди на две педали, то какой может быть расход? - 17 запросто. Другоде дело добиться маленького расхода - это наука
Попробовал ездить на 95 ОККО ( до того был 95-й +)- увеличился расход.Вернулся обратно и с удивлением заметил, что и динамика вернулась!
Будьмо здорові ,
-
ruguj
- Новичок

- My car: Forester 2.0X MT 2006
- Меня зовут: Юрій
Всім доброго дня!
Щось тема переросла з порівняння машин на порівняння розходу пального.
Я теж задивляюсь на Форестер 2.5 атмо МТ.
Цікавить наступні питання:
1) як динаміка? розумію що краще ніж 2.0 і гірше ніж 2.5 турбо. по відчуттях обгін не страшно проводити? Питаю бо на тест драйві було 2.5 атмо АТ - я б на ньому боявся на обгін іти.
2) Як по обслуговуванню? хто що міняв, скільки потрачено грошей крім ТО.
3) Звичайно краще турбо, але двигуни застукало багато, тому брати страшно. А як з двигунами на 2.5 атмо? в когось проблеми були?
4) Всі говорять про погану підвіску і валкість машин 2009 року. Що можете сказати? скільки амортизаторів поміняли? можливо інші деталі підвіски?
Дякую.
Щось тема переросла з порівняння машин на порівняння розходу пального.
Я теж задивляюсь на Форестер 2.5 атмо МТ.
Цікавить наступні питання:
1) як динаміка? розумію що краще ніж 2.0 і гірше ніж 2.5 турбо. по відчуттях обгін не страшно проводити? Питаю бо на тест драйві було 2.5 атмо АТ - я б на ньому боявся на обгін іти.
2) Як по обслуговуванню? хто що міняв, скільки потрачено грошей крім ТО.
3) Звичайно краще турбо, але двигуни застукало багато, тому брати страшно. А як з двигунами на 2.5 атмо? в когось проблеми були?
4) Всі говорять про погану підвіску і валкість машин 2009 року. Що можете сказати? скільки амортизаторів поміняли? можливо інші деталі підвіски?
Дякую.
-
юра
- Понимающий

- My car: forester 2.5 мкп 09my
- Меня зовут: юра
З досвіду експлуатації можу дати свою суб'єктивну відповідь:
1. Я не шумахєр, мені 10 с до сотні стає з головою. А страшно чи не страшно проводити обгін - то більше від водія залежить, а не потужності машини.
2. На неповних 25 тис. км потрачено крім ТО - 114 грн- втулки стаба.
3.Про проблеми з атмо двигунами не чув.
4.На машинах 8-го року вип. ставили задні амортизатори, які не віповідали тех. характеристикам машини, це найбільш відчувається при русі з великою швидкістю по нерівностях дороги. За відповідну суму це рішається. Разом з тим підвіска легко удоскосконалюється.
Сам амортизаторів не міняв через відсутність коштів. Та й для мене це не так критично, бо дуже швидко катаюсь не часто, та й нема де. Але була б можливість міняв би незадумуючись, та ставив би мабуть розпорку на передні стійки.
Я й так машиною задоволений на 80%, а так взагалі була б ракета.
1. Я не шумахєр, мені 10 с до сотні стає з головою. А страшно чи не страшно проводити обгін - то більше від водія залежить, а не потужності машини.
2. На неповних 25 тис. км потрачено крім ТО - 114 грн- втулки стаба.
3.Про проблеми з атмо двигунами не чув.
4.На машинах 8-го року вип. ставили задні амортизатори, які не віповідали тех. характеристикам машини, це найбільш відчувається при русі з великою швидкістю по нерівностях дороги. За відповідну суму це рішається. Разом з тим підвіска легко удоскосконалюється.
Сам амортизаторів не міняв через відсутність коштів. Та й для мене це не так критично, бо дуже швидко катаюсь не часто, та й нема де. Але була б можливість міняв би незадумуючись, та ставив би мабуть розпорку на передні стійки.
Я й так машиною задоволений на 80%, а так взагалі була б ракета.