Прыгает задок
- mihael77
- Участник

- My car: forester 2.0 NEW
- Меня зовут: Mihael(Михаил)
- Card Number: 0
Прыгает задок
Ребята 3 недели езжу на Форестере NEW машина нравится.всем плавностью хода и т.д. одно смущает на волнах на дороге корма подпрыгивает так что все в багажнике подпрыгивает включая задних пассажиров,если кто то ездин на таком форике поделитесь как у вас?
- Кузьмич
- Понимающий

- My car: Citroen
- Card Number: 82
- Контактна інформація:
Re: Прыгает задок
Проверь давление в шинах
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
в мене теж трохи скаче, особливо на самопальних лежачих поліцейських
. а от коли "більше газу - менше ям" то не скаче. або коли пару мішків цементу
кинув в багажник - теж не скаче. а якщо з задніми пасажирами скаче - треба перевіряти шини.
- maksmm
- Понимающий

не памятаю чи вже писав - в машині з салону тиск був десь 3 при 2.2 норм.
вже давно нічого не скаче
вже давно нічого не скаче
- MaximG
- Основатель Клуба
- My car: Subaru Forester 2.0X 2004MY
- Меня зовут: Макс
- Card Number: 5
http://board.forester-moscowclub.ru/sho ... php?t=5105
Ура.. вот и Субару поняли, что не так как надо ! Думаю след мод год будет с нормальными стойками на всех форях
з.ы. хорошая новость !
Ура.. вот и Субару поняли, что не так как надо ! Думаю след мод год будет с нормальными стойками на всех форях
з.ы. хорошая новость !
- maksmm
- Понимающий

якщо чесно я повністю в непонятках що там не так в людей з тою підвіскою... ну гепає пустий задок на 30-40 кеме по лежачих поліцейських. але по грунтовці на тих же 40 йде і книжку можна читати. вчора мене підрізали на повороті та ще й на підйомі і саме в той момент коли газував. щоб не стукнутись крутнув руль і додав газу. і попав на люк з бугром. так машинка як по ниточці пройшла, не занесло, не кинуло (лампочки всякі жовті на торпеді загорілись) і навіть не відчув. а рейки таки да на валах відчуває - якщо повільно їхати. а якщо третю втопити то ні рейок ні швів між плитами на глибочицькій не відчуває - тільки стук шин. може за 10 тик це ще не пробіг?...
- maksmm
- Понимающий

ну напевне трабл не у всіх якщо я не розумію що там не так. в мене імхо все так. тьху-тьху-тьху.Максим писав:Та прыгает, прыгает и давление в норме. Я так понял это в новых такой требл.
єдине що в мене імхо не так це сцеплення але на другий тиждень їду на то.
а до підвіски в мене поки ніяких претензій.
може ми плутаємось в термінах? що таке стрибає задок? наприклад якщо я переїжджаю лежачий поліцейський на швидкості між 20-40 то чую звук коліс як вони його (лп) перескакують. якщо в багажнику лежав би кульок пляшок з пивом то вони б дзеленькнули так не слабо. якщо менше 20 то лп перекочується. якщо більше 40 то пролітає лп зі стуком в підвісці але в багажнику нічого забагато не дзеленькає. то в мене задок скаче чи не скаче?
зи. на енній кількості машин що катався до ефект був практично такий самий.
- Sei
- Новичок

- My car: forester 2.0 2009 МТ
Проблема в чрезмерной мягкости задней подвески,ее раскачке - из за чего на больших скоростях на неровной дороге на мой взгляд серьезно страдает управляемость.maksmm писав:ну напевне трабл не у всіх якщо я не розумію що там не так.
При проезде лежачего полицейского,когда одновременно оба колеса наезжают на препятствие - проблемы как таковой нет. А вот интересно сколько движений делает у тебя кузов до полной остановки, если резко и сильно надавить на багажник? И что с сцеплением?