Трясе на холостих SH 2011
-
Jonny_2912
- Новичок

- My car: forester 2.0sh
- Меня зовут: Євген
- Card Number: 0
Трясе на холостих SH 2011
Добрий день. В мене Форестер 2011 року, SH 2.0 бензин.Проблема така: на холостих сильно трясе машину. Обороти не гуляють. Замінив свічки, проблема залишилась. Можливо хтось стикався з такою проблемою? Майстера кажуть, що можливо потрібно клапана регульнути або проблема з форсунками... Прошу допомогти
-
Jonny_2912
- Новичок

Re: Трясе на холостих SH 2011
Доброго дня. Так, є. Вібрація є що на газу, що на бензині
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Проверить зазоры клапанов не помешает.
- oleh
- Новичок

- My car: с апреля '08 вроде было forester'09 2.5XT 4A VR white
У меня сейчас такая же проблема. Грубая работа без нагрузки и на ХХ. Газа нет. Ошибок нет.Jonny_2912 писав: ↑06 липня 2024, 12:07Добрий день. В мене Форестер 2011 року, SH 2.0 бензин.Проблема така: на холостих сильно трясе машину. Обороти не гуляють. Замінив свічки, проблема залишилась. Можливо хтось стикався з такою проблемою? Майстера кажуть, що можливо потрібно клапана регульнути або проблема з форсунками... Прошу допомогти
Решил начать с PCV (клапан, трубки и шланги). Ревизии всех вакуумных трубок и прочих мест где может подсасывать/сифонить.
У меня еще выпускной коллектор вроде подсекает...не могу конечно натянуть это на данную конкретную проблему, но мало ли - буду исправлять.
Если бы не была ампутирована EGR система, то и с нею бы заодно поразбирался тоже.
ЗЫ: у меня такая проблема началось в акурат после вмешательства рукожопых в подкапотное. Были и висящие в воздухе патрубки, и не затянутые хомуты....
.
.
.
--
WBR.
.
.
--
WBR.
-
Jonny_2912
- Новичок

Проблема була у клапанах (прогоріли). Замінив, тепер працює рівно. До цього привело те, що машина досить довго їздила на газу, а регулеровку клапанів ніхто не робив... Правда в тому, що на даному двигуні для того щоб відрегулювати клапана потрібно знімати двигун, а це не дешева послуга...Сказали що регулювати потрібно кожні 40т, або забути про газ...