Посоветуйте СТО Бровары
- stiga
- Новичок

- My car: forester 2.0 atmo
- Меня зовут: Гена
- Card Number: 0
Посоветуйте СТО Бровары
Приветствую субаруводы!
Учитывая что в Броварах достаточно много в последнее время субару встречается(только в моем дворе 3шт и все фори), хочу узнать где Вы обслуживаетесь? Есть ли хорошие СТО?
Сам мотаюсь в зазимье там хорошие ребята... но хотелось бы чтоб совсем под боком))
по каким-то мелочам обращаться...
Учитывая что в Броварах достаточно много в последнее время субару встречается(только в моем дворе 3шт и все фори), хочу узнать где Вы обслуживаетесь? Есть ли хорошие СТО?
Сам мотаюсь в зазимье там хорошие ребята... но хотелось бы чтоб совсем под боком))
по каким-то мелочам обращаться...
-
4my_spam
- Новичок

- My car: Forester SG 2.5 XT
- Card Number: 0
Re: Посоветуйте СТО Бровары
Я теж в Зазим'є катаюсь. Там плюсом є те, що деталі в наявності. І б/у, і нові. В інших місцях ніколи нічого немає на субару. Тому варіантів не багато. Можна спробувати знайти когось з руками в Броварах + у Ярослава брати деталі з розбору https://www.olx.ua/obyavlenie/krylya-dv ... 3942e35f8d
Ще в Броварах колеса міняю і робив кузовщину на Арткастомс. В плані сервісу і клієнторієнтованості краще за них не зстрічав. Але знову ж таки на субару в них нічого немає.
Ще в Броварах колеса міняю і робив кузовщину на Арткастомс. В плані сервісу і клієнторієнтованості краще за них не зстрічав. Але знову ж таки на субару в них нічого немає.