перевезення довгомірів у багажнику Forester

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Відповісти
the_joric
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Сергей
Card Number: 0

перевезення довгомірів у багажнику Forester

Повідомлення the_joric » 11 червня 2019, 15:53

Всім привіт!

Є Forester 13 року з електробагажником. У нього є можливість регулювати висоту відкривання дверцят багажника. Мені спочатку здалось це дуже корисною опцією для того, щоб перевозити габаритні речі. Проте, коли я стикнувся з необхідністю перевезти матрас, виявилось, що воно не працює, або я не розумію, як цим користуватись.

Отже. Висота регулюється лише для відкриття багажника. Типа виставив потрібну висоту, і він не відкриється вище. Але фігня в тому, що коли машина рушає, то пищіть зумер, наче багажник відкритий. І пищіть всю дорогу.

Власне питання -- що треба зробити, щоб зумер не пищав і можна було їхати з напів відкритим багажником?

Pawkez
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
Меня зовут: Павел
Card Number: 279

Re: перевезення довгомірів у багажнику Forester

Повідомлення Pawkez » 11 червня 2019, 16:46

the_joric писав:
Власне питання -- що треба зробити, щоб зумер не пищав і можна було їхати з напів відкритим багажником?
Сделать нужно и можно только одно - закрыть 5ю дверь.

То о чем Вы говорите, это регулировка открытия. Если например, человек невысого роста или крыша в гараже низко - нет смысла распахивать крышку высоко.

Как вариант, чтобы оно не пищало - защелкнуть замок отверткой (или чем-то другим, оставлять ничего в нем не надо), чтобы авто подумало что дверь закрылась (концевик двери в замке). Но чтобы ее закрыть, ее нужно будет "открыть" потом.

Mishania
Участник
Участник
My car: Infiniti QX50 2018
Меня зовут: Юрий
Card Number: 0

Re: перевезення довгомірів у багажнику Forester

Повідомлення Mishania » 13 червня 2019, 23:35

Перевозите на крыше. Положил на рейлинги (можно и поперек автомобиля, матрац при этом за зеркала почти не выступает), прихватил веревкой и вперед. А крышку багажника закрывайте.

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”