перевезення довгомірів у багажнику Forester
-
the_joric
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Сергей
- Card Number: 0
перевезення довгомірів у багажнику Forester
Всім привіт!
Є Forester 13 року з електробагажником. У нього є можливість регулювати висоту відкривання дверцят багажника. Мені спочатку здалось це дуже корисною опцією для того, щоб перевозити габаритні речі. Проте, коли я стикнувся з необхідністю перевезти матрас, виявилось, що воно не працює, або я не розумію, як цим користуватись.
Отже. Висота регулюється лише для відкриття багажника. Типа виставив потрібну висоту, і він не відкриється вище. Але фігня в тому, що коли машина рушає, то пищіть зумер, наче багажник відкритий. І пищіть всю дорогу.
Власне питання -- що треба зробити, щоб зумер не пищав і можна було їхати з напів відкритим багажником?
Є Forester 13 року з електробагажником. У нього є можливість регулювати висоту відкривання дверцят багажника. Мені спочатку здалось це дуже корисною опцією для того, щоб перевозити габаритні речі. Проте, коли я стикнувся з необхідністю перевезти матрас, виявилось, що воно не працює, або я не розумію, як цим користуватись.
Отже. Висота регулюється лише для відкриття багажника. Типа виставив потрібну висоту, і він не відкриється вище. Але фігня в тому, що коли машина рушає, то пищіть зумер, наче багажник відкритий. І пищіть всю дорогу.
Власне питання -- що треба зробити, щоб зумер не пищав і можна було їхати з напів відкритим багажником?
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Re: перевезення довгомірів у багажнику Forester
Сделать нужно и можно только одно - закрыть 5ю дверь.the_joric писав:
То о чем Вы говорите, это регулировка открытия. Если например, человек невысого роста или крыша в гараже низко - нет смысла распахивать крышку высоко.
Как вариант, чтобы оно не пищало - защелкнуть замок отверткой (или чем-то другим, оставлять ничего в нем не надо), чтобы авто подумало что дверь закрылась (концевик двери в замке). Но чтобы ее закрыть, ее нужно будет "открыть" потом.
- Mishania
- Участник

- My car: Infiniti QX50 2018
- Меня зовут: Юрий
- Card Number: 0
Re: перевезення довгомірів у багажнику Forester
Перевозите на крыше. Положил на рейлинги (можно и поперек автомобиля, матрац при этом за зеркала почти не выступает), прихватил веревкой и вперед. А крышку багажника закрывайте.