Forester 2015 Led фари від 2017 можливо чи ні?
-
vld
- Новичок

- My car: forester 2.5
- Меня зовут: Vlad
- Card Number: 0
Forester 2015 Led фари від 2017 можливо чи ні?
Доброго дня.
Маю бажання замінити штатні фари форестера 2015, на штатні світлодіодні від форестера 2017 модельного ряду.
Роз'єм в роз'єм не вийде, бо вони різні. Може хто підкаже, що потрібно підвести до світлодіодних фар щоб їх підключити?
Або хтось може поділитися схемою підключення фар від форестера 2017року.
Маю бажання замінити штатні фари форестера 2015, на штатні світлодіодні від форестера 2017 модельного ряду.
Роз'єм в роз'єм не вийде, бо вони різні. Може хто підкаже, що потрібно підвести до світлодіодних фар щоб їх підключити?
Або хтось може поділитися схемою підключення фар від форестера 2017року.
-
vld
- Новичок

- My car: forester 2.5
- Меня зовут: Vlad
- Card Number: 0
Re: Forester 2015 Led фари від 2017 можливо чи ні?
100% упевненості у тому що леди підійдуть небуло, але купив і уже змалював чим відрізняються по підключенню між собою.
Нетерпілося їх включити, щоб зрозуміти чи варто було. Підключив
Ось така різниця з ксеноном.
Завдання мінімум виконано, всі наявні лампочки в фарі запросто підключаються до форестера 2015 року, залишилося розібратися як підключити функцію повороту лінз за кермом.
Не підключеними залишилися чотири дрота (на чорному розємі верхній ряд). Я так думаю, що по них і відбуваєтся керування поворотом лінз.

Колеги, допоможіть схемою підключення світлодідних фар форестера 2016 року випуску. Звісно, що за могорич.
Нетерпілося їх включити, щоб зрозуміти чи варто було. Підключив

Ось така різниця з ксеноном.
Завдання мінімум виконано, всі наявні лампочки в фарі запросто підключаються до форестера 2015 року, залишилося розібратися як підключити функцію повороту лінз за кермом.
Не підключеними залишилися чотири дрота (на чорному розємі верхній ряд). Я так думаю, що по них і відбуваєтся керування поворотом лінз.

Колеги, допоможіть схемою підключення світлодідних фар форестера 2016 року випуску. Звісно, що за могорич.