Деколи не заводиться.
-
romychk
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Роман
- Card Number: 0
Деколи не заводиться.
Добрий день. Subaru Forester 2001р. атмо 2000 механіка, газова установка KOLTEC.
Раз два рази на місяць не заводиться. Переважно це стається після недовгої зупинки 10-30 хв. (І завжди на людях, так що і не дуже можу визначити проблему) Помилок на компі немає. Лікується - почекати 5-10-15 хв., як коли. Виключення газової допомоги не допомогає. Після 20 хв. заводиться з першого разу, не чути що перелита. З цього роблю висновок, що не поступає паливо. Бензонасос в баці поміняв.
1. Чи можна якось перевірити чи подається імпульс на форсунки? Чи можна поставити світлодіод з опором, щоб можна було проконтролювати наявність імпульсу?
2. Чи можна поставити на подачу палива манометр і трохи з ним поїздити?
3. Як блокує газова установка бензинові форсунки? Через Реле, якщо так де його знайти? Я щось грішу на газову установку, таке враження що не спрацьовує реле і не вмикаються форсунки.
Раз два рази на місяць не заводиться. Переважно це стається після недовгої зупинки 10-30 хв. (І завжди на людях, так що і не дуже можу визначити проблему) Помилок на компі немає. Лікується - почекати 5-10-15 хв., як коли. Виключення газової допомоги не допомогає. Після 20 хв. заводиться з першого разу, не чути що перелита. З цього роблю висновок, що не поступає паливо. Бензонасос в баці поміняв.
1. Чи можна якось перевірити чи подається імпульс на форсунки? Чи можна поставити світлодіод з опором, щоб можна було проконтролювати наявність імпульсу?
2. Чи можна поставити на подачу палива манометр і трохи з ним поїздити?
3. Як блокує газова установка бензинові форсунки? Через Реле, якщо так де його знайти? Я щось грішу на газову установку, таке враження що не спрацьовує реле і не вмикаються форсунки.
- Gengzu
- Понимающий

- My car: Forester SH9
- Меня зовут: Олег
Re: Деколи не заводиться.
была такая же проблема.
решилось заменой датчика положения коленвала.
решилось заменой датчика положения коленвала.
Forester SG5, 2.5л, АКПП, 2006г. (Tuned by BOXER POWER) -> Forester SH9 (Tuned by BilykWRX)
- Zubrowska
- Участник

- My car: Пешеход XD
- Меня зовут: Денис
- Card Number: 34
- Контактна інформація:
стартер крутит ? и если крутит , то есть ощущение, что бендекс не цепляет?
SOLD SG5 4AT->6MT->4AT, TD04L /Tuned by Bilyk_WRX/
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Манометр в рампу и смотреть. Но это будет всего лишь давление в рампе.
Сигнализация есть? Смотреть внимательно проводку на форсунки.
Если газ - то неплохо бы еще и зазоры клапанов проверить.
Если газовая установка отрубает форсунки, то делает она это через реле - соответственно проверить это реле(замена) и проверить что приходит на форсунки (должно быть +12-14в). Желательно проверить приходит ли +12 в то время пока авто не заводится.
Если есть сигнализация, то вполне может быть ЕЩЕ одно реле, которое отключает форсунки. Проверять, смотреть, искать.
Сигнализация есть? Смотреть внимательно проводку на форсунки.
Если газ - то неплохо бы еще и зазоры клапанов проверить.
Если газовая установка отрубает форсунки, то делает она это через реле - соответственно проверить это реле(замена) и проверить что приходит на форсунки (должно быть +12-14в). Желательно проверить приходит ли +12 в то время пока авто не заводится.
Если есть сигнализация, то вполне может быть ЕЩЕ одно реле, которое отключает форсунки. Проверять, смотреть, искать.
-
romychk
- Новичок

Чим подивитися чи поступає живлення :
1. Лампочка?
2. Тестер?
3. Світлодіод з опором?
1. Лампочка?
2. Тестер?
3. Світлодіод з опором?
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Снять фишку с форсунки и включить зажигание. На одном из контактов должен обязательно быть +12romychk писав:Чим подивитися чи поступає живлення :
1. Лампочка?
2. Тестер?
3. Світлодіод з опором?
-
Sa_Tan
- Новичок

- My car: Forester 2.0XT
- Меня зовут: Александр
- Card Number: 299
умирает стартер?...стукнуть по нему чем-то удиненным)...подшипничек встанет наместо...
И казал он ему: - лети… и поднимай своих братьев и сестер, и не давай им больше пить…(с) vssll
-
romychk
- Новичок

Стартер крутить звичайно. Саме цікаве, що раз попробував з "толкача" завелась. Пишу рідко, бо це трапляється не часто і дуже часто в непідходячий момент. (в центрі міста і тоді я роблю вигляд що передумав заводити і йду гуляти
)
-
romychk
- Новичок

Я десь в неті бачив статтю чому не заводяться двигуни в Субару, були розписані поломки 1..
і я її десь загубив, можливо хтось іі має дайте посилання або її текст
і я її десь загубив, можливо хтось іі має дайте посилання або її текст
-
romychk
- Новичок

Підніму тему. Який датчик колінвала ставити? DELPHI чи якісь дорожчі? В мене також почала вискакувати помилка колінвала. Але нонсенс з толкача заводиться зразу
. В інтернеті надибав тему що наводки давав поганий стартер от і думаю чи таке може бути?