Срок годности аккумулятора на Форестере 09 модельного года

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Oleg_G2
Участник
Участник
My car: Forester 06,2.5 Turbo 5MT
Меня зовут: Олег
Card Number: 0

Re: Срок годности аккумулятора на Форестере 09 модельного го

Повідомлення Oleg_G2 » 06 лютого 2012, 19:19

maksmm писав: ... дав місцевому електрику на полічити про всяк випадок - вердикт 2 банки закорочено. прийшлось купувати новий....
Мій "Панас" прослужив з 2006р. до середини зими 2011р. Може б і довше прослужив, але лишив включений підігрів сидушки коханій, а сам я пішов на 5хв.... Затримався, правда, аж на 25хв... Прийшов - підсвітка приборів - майже на нулю. Вобщим - вбив я його, бідаку... Після цього він працював тільки після підзарядки. І то не довше одного дня. Тим більше - була зима. Дав місцевому електрику на полічити про всяк випадок - вердикт 1 банка закорочена... Дай, думаю, провірю при ньому (електрику) напругу... 12,5В !!! Я його й питаю - а чи можеш ти пояснити, як при закороченій банці, на незарядженому акумуляторі, може бути така напруга? (6х2в=12в-1х2в=10в) ...Отакі в нас місцеві електрики...
А акумулятор віддав літом однокласнику на Деу-Сенс - в нього до сих пір крутить (напевно)... [icon_thumbup2
Зображення

Oleg S
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X

Повідомлення Oleg S » 08 лютого 2012, 15:11

Дело в том, что на самом деле напряжение на исправном акуме должно быть 13,2 В , каждая банка имеет напряжение 2,2 В.

-TV-
Понимающий
Понимающий
My car: Forester 2.0

Повідомлення -TV- » 08 лютого 2012, 16:43

Oleg_G2 писав:
maksmm писав: ... дав місцевому електрику на полічити про всяк випадок - вердикт 2 банки закорочено. прийшлось купувати новий....
Мій "Панас" прослужив з 2006р. до середини зими 2011р. Може б і довше прослужив, але лишив включений підігрів сидушки коханій, а сам я пішов на 5хв....
Хіба підігрів сидінь працює без ключа в замку запалювання?

Oleg_G2
Участник
Участник

Повідомлення Oleg_G2 » 09 лютого 2012, 16:55

-TV- писав:
Oleg_G2 писав:
Мій "Панас" прослужив з 2006р. до середини зими 2011р. Може б і довше прослужив, але лишив включений підігрів сидушки коханій, а сам я пішов на 5хв....
Хіба підігрів сидінь працює без ключа в замку запалювання?
Нє-а... Не працює. Я лишив з ключом, підігрівом седушок і радіо... *WALL* Хоча й читав в мануалі, щоб не забувати виключати підігрів... Таки забув... icon_pardon
Востаннє редагувалось 09 лютого 2012, 17:06 користувачем Oleg_G2, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Oleg_G2
Участник
Участник

Повідомлення Oleg_G2 » 09 лютого 2012, 17:05

Oleg S писав:Дело в том, что на самом деле напряжение на исправном акуме должно быть 13,2 В , каждая банка имеет напряжение 2,2 В.
Ну та я в курсі... Це коли на справному, зарядженому, і без нагрузки... Але навіть тоді, якщо б була закорочена банка - 13,2 - 2,2 = 11 В... А ніяк не 12,5... При покупці в магазині - рекомендують провіряти напругу - повинна бути не менше 12,7 В... Інша справа - коли акуму вже 5 років і майже не хоче крутити... Із-за якихось там хім.реакцій - сильно зростає внутрішній опір акума, що приводить до падіння струму...
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”