Можливо, але якщо суб'єктивно оцінювать, то помітив що на Шелл пуск на холодну якось легше, двигун крутиться якось бодріше з попереднім мастилом ну і на холодну працює тихіше. Може після нього краще плівка залишається на робочих поверхнях, інших думок поки немає чому так, або якийсь пакет присадок що тертя зменшує
Какое масло лить в ДВИГАТЕЛЬ?
-
Fixer
- Новичок

- My car: forester 2.5i 2017
- Меня зовут: Петя
- Card Number: 0
Re: Какое масло лить в ДВИГАТЕЛЬ?
-
Kazual
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Женя
Согласен, почитал про этот Шелл подробней, посмотрел тесты, по соотношению цена/качество норм вариант. Кстати интересный момент я прям удивился, сам Шелл на офф сайте для Хелликс Ультра, рекомендует интервалы замены 1 условие - 7500км, и 2 условие - 15000. Так вот я почитал детальней что с нашими климатом и топливом они рекомендуют как раз 7500км интервал замены.
- Moshul
- Новичок

- My car: 2.0 AT S-Turbo
- Меня зовут: Александр
Підкажіть як на сьогодні придбати масло гарантовано справжнє?
де?
також цікавить оригінальний масляний фільтр.
(док юа не пропонувати
)
де?
також цікавить оригінальний масляний фільтр.
(док юа не пропонувати
-
Fixer
- Новичок

Так ти б написав яке мастило треба, якщо Шелл, то я замовляю через оriginal helix store, якщо ти про оригінал то не підкажу, бо давно вже його не брав. А по фільтрам на автобазі глянь.
-
Kazual
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Женя
Опа подякував, бо я 1 раз мало на "лівий" Шелл не попав. Добре що вирішив перевіть на пошті. Не було QR про який пишуть на офф.сайті. При цьому набрав продавця а він меня сказав що код не обов'язковий. А як виявилось що всі оригінальні каністри 4-5л мають QR код, без коду йдуть тільки літрушки.
-
Fixer
- Новичок

Ну в плану захисту то воно зручно. Я вже 2 заміни за рік зробив, бо прийшлось багато їхдити по роботі. То помітив шо шелл ульта відмила наліт який був під кришкою.. То ж присадки реально працюють, PurePlus рулить.Kazual писав: ↑25 червня 2024, 08:52Опа подякував, бо я 1 раз мало на "лівий" Шелл не попав. Добре що вирішив перевіть на пошті. Не було QR про який пишуть на офф.сайті. При цьому набрав продавця а він меня сказав що код не обов'язковий. А як виявилось що всі оригінальні каністри 4-5л мають QR код, без коду йдуть тільки літрушки.
- Dalivo
- Новичок

- My car: forester sg 2.0
Доброго дня, що порадите лити в sg5 ej204 2,0 атмо, 235 тис пробігу, мінялися вкладиші та поршні з клапанами після обриву грм. Зараз залив кастрол 5в30.
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Любое непаленое масло. 5в30 5в40 5в50
-
Invictus
- Новичок

- My car: forester 2.0 diesel
- Меня зовут: Андрей
Якщо мотор після ремонту, то головне — стабільний тиск і чистота масла. У твоєму випадку 5W-30 цілком підходить, особливо якщо двигун не їсть масло і немає підтікання. Але з пробігом 235 тис. і враховуючи, що вкладиші та поршнева вже мінялися, можна розглянути 5W-40 — воно трохи густіше, краще тримає зазор у нагрітому стані й дає тихішу роботу на гарячому двигуні.
Головне — брати якісний бренд (Motul, Ravenol, Idemitsu, Shell Helix Ultra) і міняти кожні 7–8 тис. км. Якщо мотор не витрачає масло і запускається легко — значить, обране правильно.
Головне — брати якісний бренд (Motul, Ravenol, Idemitsu, Shell Helix Ultra) і міняти кожні 7–8 тис. км. Якщо мотор не витрачає масло і запускається легко — значить, обране правильно.