2.0 теперь тока в минималке?

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс
Card Number: 0

Re: 2.0 теперь тока в минималке?

Повідомлення maksmm » 25 липня 2008, 08:38

Artemio писав: Мне вот интересно, двиг 2.0 славится тем, что пик момента (196 Н*м) у него приходится на 3200 оборотов, а у 2.5 на 4400 (там 229 Н*м). То есть 2.5 как бы с низов тянет лучше - но это на бумаге, я сам не ездил.
а м.м.м.м.... не навпаки? тобто "на низах тягне краще" це хіба не тоді коли максимальне тягове на більш низьких оборотах?
Artemio писав:Ещё хорошо, что у 2.5-то гидроусилитель руля, и по отзывам на нём лучше чувствуется дорога, чем на новом электроусилителе, который стоит на 2.0.
ну не знаю як гідро на 2.5 але електро на новому 2.0 дає фору всім гідро на яких я їздив будь коли - дійсно бомба. і нічого страшного на швидкості - чим більша тим руль тугіший, там все передбачено. і зворотній звязок теж є - дорогу нормально рулем відчуваєш. і затримок жодних ніколи ніразу не відчув - на 140 виписуєш слалом по трасі без проблем. для мене до речі електро посилювач руля був додатковим аргументом за 2.0 проти 2.5

tarasic ®
Новичок
Новичок
My car: Accord Tourer TYPE S
Меня зовут: Серёга
Контактна інформація:

Повідомлення tarasic ® » 25 липня 2008, 11:19

Максим писав:icon_pardon Мне очень нравится электроусилитель, просто балдею! icon_dance Руль как бы вообще откручен...На 2,5 новом не ездел.

2 года (почти 100 тыс) откатал на Astra H с электроусилителем = бомба! - на низких скоростях не чуствуешь - чем быстрее - тем туже руль ... тяжелее поворачивать

Artemio
Новичок
Новичок
My car: в раздумьях
Меня зовут: Артемий
Контактна інформація:

Повідомлення Artemio » 25 липня 2008, 12:58

maksmm писав:
Artemio писав: Мне вот интересно, двиг 2.0 славится тем, что пик момента (196 Н*м) у него приходится на 3200 оборотов, а у 2.5 на 4400 (там 229 Н*м). То есть 2.5 как бы с низов тянет лучше - но это на бумаге, я сам не ездил.
а м.м.м.м.... не навпаки? тобто "на низах тягне краще" це хіба не тоді коли максимальне тягове на більш низьких оборотах?
Правильно, я опечатался, спасибо за заметку! 2.0 вроде тянет лучше, это по характеристикам, хотя надо на кривую момента смотреть, может у 2.5 тоже под 200 момента на 3200 оборотах?

MaximG
Основатель Клуба
My car: Subaru Forester 2.0X 2004MY
Меня зовут: Макс
Card Number: 5

Повідомлення MaximG » 25 липня 2008, 18:31

Подругому выставлен момент)) вообщем 2.5 резвее 2.0 - это факт)) момента то больше

Авиатор
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 2.0X, МТ, 2007
Меня зовут: Сергей
Card Number: 1

Повідомлення Авиатор » 26 липня 2008, 00:52

k0nst писав:У жены в машинке электроусилитель. Когда с Форика пересаживаюсь, приходится привыкать.
Гидроусилитель как-то привычнее и понятнее.
Анологичная ситуация!

Максимилиан
Участник
Участник
My car: велосипед

Повідомлення Максимилиан » 29 липня 2008, 17:44

имхо электроУР должен начинать "тупить"
при наборе определенной скорости, или, как на БМВ товарища,
увеличивается свободный ход, как бы для одного и того же поворота авто
надо сделать больше поворотов рулевого колеса....

макс

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 30 липня 2008, 01:37

Максимилиан писав: увеличивается свободный ход, как бы для одного и того же поворота авто
надо сделать больше поворотов рулевого колеса....
та взагалі я вроді більше ніж півтора-два повороти рулем ніколи і не робив... треба спеціально порахувати. принаймні на трасі при рулінні руку переставляти не треба.
я не можу пояснити як це в новому форі відбувається але те що там нелінійна характеристика це точно. тобто на різних швидкостях і при різних зусиллях рук на рулі (швидкості руління) - машина рулиться по різному але якось абсолютно логічно і передбачувано.
скажем так: повільний рух рулем - воно реагує чуть-чуть, швидший рух або більша амплітуда - починає реагувати стандартно. дуже швидка маніпуляція - реагує більше ніж стандартно.
це важко пояснити - треба пробувати.
для порівняння - в мене вперше пропало таке знайоме всім відчуття коли ти залітаєш на швидкості одною стороню на якусь тріщину чи бугор на асфальті і боїшся взагалі пошевелити рулем щоб машину кудись не кидануло.

Viktor_Zh
Новичок
Новичок
My car: в раздумиях

Повідомлення Viktor_Zh » 31 липня 2008, 17:24

А почему все таки пропали более богатые комплектации 2.0? В чем причина, никто не знает?

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 07 серпня 2008, 01:33

Viktor_Zh писав:А почему все таки пропали более богатые комплектации 2.0? В чем причина, никто не знает?
я думаю що наш народ їх багатство не оцінив. музика - і так на заміну. диски - і так на заміну. ксенони - типу безлінзові - на заміну. протитуманки - не галогенні - на заміну. що там лишається - кнопки на рулі?
от народ і вирішив що краще взяти базу і поставити що хочеш ніж взяти крутість а потім з тою крутістю думати що зробити. я до речі теж так думав і навіть прораховував - гроші майже ті самі по матеріалах. от маркетологи вирішили спростити собі життя.

Viktor_Zh
Новичок
Новичок
My car: в раздумиях

Повідомлення Viktor_Zh » 07 серпня 2008, 08:50

maksmm писав:
Viktor_Zh писав:А почему все таки пропали более богатые комплектации 2.0? В чем причина, никто не знает?
я думаю що наш народ їх багатство не оцінив. музика - і так на заміну. диски - і так на заміну. ксенони - типу безлінзові - на заміну. протитуманки - не галогенні - на заміну. що там лишається - кнопки на рулі?
от народ і вирішив що краще взяти базу і поставити що хочеш ніж взяти крутість а потім з тою крутістю думати що зробити. я до речі теж так думав і навіть прораховував - гроші майже ті самі по матеріалах. от маркетологи вирішили спростити собі життя.
Так, ви праві. Я думаю маркетологи також знають, що в нас законодавство не вимагає автокорректора та омивача на ксенон, як в Європі, тому в фирмовому заводському ксеноні сенсу немає. Можна встановити самому лінзований.

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”