а хто стикався з різкою зміною розходу?

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Відповісти
maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс
Card Number: 0

а хто стикався з різкою зміною розходу?

Повідомлення maksmm » 18 вересня 2008, 00:38

після то-10 забрав машинку в офіціалів і тепер там де розхід був 10.5 стало 13.5
підозрюю що коли ставили сигналку зняли клему, комп обнулився.
а потім (я побачив різницю 50 км на спідометрі - але потім) позажигали бо залишив їм машину на ніч (дурень).
так що - тепер зняти клему і поїздити в свому режимі чи поїхати їм морду бити?

tiv

Re: а хто стикався з різкою зміною розходу?

Повідомлення tiv » 18 вересня 2008, 09:00

icon_russian_roulette
Востаннє редагувалось 06 грудня 2008, 16:24 користувачем tiv, всього редагувалось 1 раз.

Rom
Понимающий
Понимающий
My car: HONDA LEGEND KB1 3.5 SH-AWD,HONDA CIVIC IX 1.8,TOYOTA AVALON
Меня зовут: Roman

Повідомлення Rom » 18 вересня 2008, 13:50

По поводу расхода :D Заливал всегда на Золотом Гепарде 95 обычный, от лампочки до полного ровно 50 литров. Этого объема по городу хватала 320-350 км. Стал залевать тамже 95 премиум расход увеличился - бака хватает 310-330 км. Разницы по динамике никакой. Заправляюсь всегда на Бажана перед выездом на Борисполь.

Sirjoga
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.5XT ATMY07 Prodrive
Меня зовут: Cирега

Повідомлення Sirjoga » 18 вересня 2008, 13:53

полюбому нужно скандал роздуть если машина бралась... это же полный пипец... нет слов
Автор данного текста может не разделять мнение автора данного текста

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 18 вересня 2008, 22:22

про бензин: був залитий повний бак, виїздив половину і тоді віддав на ТО. і от на другій половині бака і поповз розхід вверх - це точно. за час після ТО встиг прокатати вже 1500. заливав різні бензини все одно по місту розхід нижче 13 не падає. спецом збив лічильник і почав тошнити плавно-плавно - все одно 13. навіть за місто виїжджаєш - все одно 13. при чому гад коливається в межах 13-13.5. а до ТО коливався в межах 10.5-12.5 в залежності від ситуації на дорозі і режиму їзди. а тепре йому режим і ситуація побоку.

про офіціалів: щоб не розводити багато букофф - просто послали. а електрик занятий, а чек же ж не горить, а не може бути щоб хтось катався, дзвоніть-записуйтеся на діагностику.

про машинку: зняв клему на 20 хв., поставив, завів, дав покрутити пару хвилин на холостих. завтра побачу що комп пише по розходу.

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 18 вересня 2008, 22:32

Sirjoga писав:полюбому нужно скандал роздуть если машина бралась... это же полный пипец... нет слов
як?
на словах вони все заперечують.
а довести я їм нічого не можу бо треба було під розписку здати з кілометражем і під розписку забрати. звичайно що я цього не робив назвав приблизно що там на лічильнику - типу "9ХХХ майже 10000". то що 10тик не було я точно впевнений. а забрав з 10050. тепер маю урок.

Шамиль
Участник
Участник
My car: Forester -> Lancer

Повідомлення Шамиль » 18 вересня 2008, 22:55

А не могли на ТО сбить какие-нибудь настройки в мозгах? Просто уж очень большой прирост. Еще нужно учесть, что в некоторых случаях машина на ТО работает на холостых, что увеличивает общий средний расход. Пробег +50 км это типично, у меня после шумки у официалов тоже столько добавилось, и я забил.

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 19 вересня 2008, 09:43

Шамиль писав:А не могли на ТО сбить какие-нибудь настройки в мозгах? Просто уж очень большой прирост. Еще нужно учесть, что в некоторых случаях машина на ТО работает на холостых, что увеличивает общий средний расход. Пробег +50 км это типично, у меня после шумки у официалов тоже столько добавилось, и я забил.
могли бо ставили сигналку.
холості тут ні до чого бо я обнуляв лічильник разів десять після того - типу очам своїм не вірив.
+50 км типово - це як? вони що підвішують машину і колесами крутять чи що? типово це якщо вони машинку ганяють в іншу контору робити то що самі не вміють. в мому випадку я впевнений що ганяли тонувати. у вашому могли ганяти шумку робити.

bugas
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: гитлерваген 3.0 tdi
Меня зовут: Женя
Card Number: 6

Повідомлення bugas » 19 вересня 2008, 10:57

мужыки, отклоняетесь от темы ветки...

З.Ы.Я тоже когда-то возмущался, на что получил ответ - "ты ж, когда покупал, на тест-драйв ездил? Так отож....."

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 19 вересня 2008, 12:26

короче сьогодні зранку на роботу після знімання клеми - розхід 11.5 по ранкових тянучках. вчора зранку до знімання клеми по тих самих ранкових тянучках був розхід 13.5. бензин в баку який був такий лишився.

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”