Диагональ можно взять. НУЖЕН КУЛИБИН ЭЛЕКТРИК!
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
- Card Number: 0
Re: Диагональ можно взять. НУЖЕН КУЛИБИН ЭЛЕКТРИК!
моторчики такі в магазинах вони точно не продаються 100% - хіба на радіоринку або на юності попитати але то вже треба точно знати параметри.
я колись років 15 тому курочив графопобудовувач совковий (такий що креслення креслив автоматично перами здорова бандура) і там такі стояли тільки вони слабенькі напевне - хоча можна передачку на шестернях в токаря замовити... може в сучасній оргтехніці якійсь досі стоять тільки тепер все пласмасове і в машині не справиться.
ще колись в дитинстві старі-старі арифмометри механічні курочив - там того добра було тільки вони на 220 в були.
можна десь по поліграфічних підприємствах потикатись - там вони повинні бути для друкарських машин.
в авіації вони гарантовано є - крутять всяку механіку на крилах і не тільки.
о. по ідеї в субарі 2.0 новій (і не тільки напевне в субарі) електропідсилювач руля - це саме то що треба. тільки два їх на розборках нарити. правда в схемі прийдеться розібратись але що там такий моторчик стоїть я чомусь впевнений.
я колись років 15 тому курочив графопобудовувач совковий (такий що креслення креслив автоматично перами здорова бандура) і там такі стояли тільки вони слабенькі напевне - хоча можна передачку на шестернях в токаря замовити... може в сучасній оргтехніці якійсь досі стоять тільки тепер все пласмасове і в машині не справиться.
ще колись в дитинстві старі-старі арифмометри механічні курочив - там того добра було тільки вони на 220 в були.
можна десь по поліграфічних підприємствах потикатись - там вони повинні бути для друкарських машин.
в авіації вони гарантовано є - крутять всяку механіку на крилах і не тільки.
о. по ідеї в субарі 2.0 новій (і не тільки напевне в субарі) електропідсилювач руля - це саме то що треба. тільки два їх на розборках нарити. правда в схемі прийдеться розібратись але що там такий моторчик стоїть я чомусь впевнений.
-
Alex_S
- Понимающий

- My car: forester 2.0 акпп 2004г. атмо
- Меня зовут: Саша
В новых АУДи стоит электро ручник, но при нажатии на педаль газа он автоматом отпускает колеса. Можно взять от нее, но это лучше посоветоваться у Гуру офроуда я знаю, что народ уже себе такое делал.
- Akim
- Понимающий

- My car: for 2.5xt mt 07
- Меня зовут: Сергей
Не лезь в тормоза.
Это жизнь.
То, что тебе кажется простым, работает иначе.
Вникни перед тем, как начнёшь курочить хорошую весчЪ.
Это жизнь.
То, что тебе кажется простым, работает иначе.
Вникни перед тем, как начнёшь курочить хорошую весчЪ.
tel0661574261
-
Igor.
- Советчик

- My car: 2,0i-S(CVT)-- FULL EUROPA и "зажигалка"
- Меня зовут: Igor.
- Card Number: 56
Однажды,на "ровном" месте чуть не перевернул авт-ль.Заехав на пандус не обратил внимание что он в 2-х уровнях.
Когда сдавал "на зад" ( хорошо что по тихоньку ) авт-ль повис чётко по диагонали,покачиваясь.Выехал без каких либо проблем.
Когда сдавал "на зад" ( хорошо что по тихоньку ) авт-ль повис чётко по диагонали,покачиваясь.Выехал без каких либо проблем.