Автопробег Киев-Барселона)

отчеты о отдыхе, путешествиях, приключениях...
Alpachino
Участник
Участник
My car: forester 2006 2.0x
Меня зовут: Vlad
Card Number: 0
Контактна інформація:

Re: Автопробег Киев-Барселона)

Повідомлення Alpachino » 31 жовтня 2010, 13:11

maksmm писав:а це тільки в мене таке враження що на швидкостях 120+ на деяких європейських автобанах починає легенько машина вібрувати ніби на нерівностях?
Покриття ідеальне, просто протектор гуми зносився нерівномірно, тому був невеликий гул. Я спочатку вважав, що щось з автоматом. Але зараз, коли змінив гуму на зимову, проблема повністю зникла. Повна тиша!

maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс

Повідомлення maksmm » 31 жовтня 2010, 19:02

та в мене теж порівняно тиша гул резини то таке. але по деяких автострадах машина йде ідеально а по деяких коли доходиш до межі обмеження швидкості починає машина вібрувати ніби колесо розбалансовано. скидаєш - все ок. я б не парився а їхав на автосервіс але блін на інших автострадах (наприклад в італії) такого нема. от тому і питаю чи випадково європейці якусь технологію не придумали щоб люди швидкісний режим тримали... або таки резина гавкнула.

ПС. я зараз з амстердаму пишу. потім розкажу як воно все було.

Alpachino
Участник
Участник
My car: forester 2006 2.0x
Меня зовут: Vlad
Контактна інформація:

Повідомлення Alpachino » 01 листопада 2010, 00:30

maksmm писав:та в мене теж порівняно тиша гул резини то таке. але по деяких автострадах машина йде ідеально а по деяких коли доходиш до межі обмеження швидкості починає машина вібрувати ніби колесо розбалансовано. скидаєш - все ок. я б не парився а їхав на автосервіс але блін на інших автострадах (наприклад в італії) такого нема. от тому і питаю чи випадково європейці якусь технологію не придумали щоб люди швидкісний режим тримали... або таки резина гавкнула.

ПС. я зараз з амстердаму пишу. потім розкажу як воно все було.
Прикольно, буду чекати твого відгуку про подорож! Бо в тих районах Європи я ще не був, але плануємо з Форестером завітати туди. Про швидкість не знаю, начебто не було ніяких вібрацій. По автобанах Німеччини часто рухався зі швидкістю 180-200 вібрацій не було, тяне шо баржа! icon_superman2

Приємної подорожі!!!

Відповісти

Повернутись до “Отчеты о приключениях наших клубней”