Покриття ідеальне, просто протектор гуми зносився нерівномірно, тому був невеликий гул. Я спочатку вважав, що щось з автоматом. Але зараз, коли змінив гуму на зимову, проблема повністю зникла. Повна тиша!maksmm писав:а це тільки в мене таке враження що на швидкостях 120+ на деяких європейських автобанах починає легенько машина вібрувати ніби на нерівностях?
Автопробег Киев-Барселона)
- Alpachino
- Участник

- My car: forester 2006 2.0x
- Меня зовут: Vlad
- Card Number: 0
- Контактна інформація:
Re: Автопробег Киев-Барселона)
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
та в мене теж порівняно тиша гул резини то таке. але по деяких автострадах машина йде ідеально а по деяких коли доходиш до межі обмеження швидкості починає машина вібрувати ніби колесо розбалансовано. скидаєш - все ок. я б не парився а їхав на автосервіс але блін на інших автострадах (наприклад в італії) такого нема. от тому і питаю чи випадково європейці якусь технологію не придумали щоб люди швидкісний режим тримали... або таки резина гавкнула.
ПС. я зараз з амстердаму пишу. потім розкажу як воно все було.
- Alpachino
- Участник

- My car: forester 2006 2.0x
- Меня зовут: Vlad
- Контактна інформація:
Прикольно, буду чекати твого відгуку про подорож! Бо в тих районах Європи я ще не був, але плануємо з Форестером завітати туди. Про швидкість не знаю, начебто не було ніяких вібрацій. По автобанах Німеччини часто рухався зі швидкістю 180-200 вібрацій не було, тяне шо баржа!maksmm писав:та в мене теж порівняно тиша гул резини то таке. але по деяких автострадах машина йде ідеально а по деяких коли доходиш до межі обмеження швидкості починає машина вібрувати ніби колесо розбалансовано. скидаєш - все ок. я б не парився а їхав на автосервіс але блін на інших автострадах (наприклад в італії) такого нема. от тому і питаю чи випадково європейці якусь технологію не придумали щоб люди швидкісний режим тримали... або таки резина гавкнула.
Приємної подорожі!!!