Підключення кнопок керування магнітолою
- Passar
- Новичок

- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Ігор
- Card Number: 0
Підключення кнопок керування магнітолою
Прохання допомогти. Є машина субару форестер SG5 2006, була доставлена штатна 2DIN магнітола нещодавно придбав руль момо з кнопками керування (до нього стояв звичайний без кнопок). При під'єднанні руля підсвітка кнопок працює але керування невідбувається. Питання можливо потрібно це блок керування чи ще щось. Хто в курсі підкажіть. Дякую.
- Passar
- Новичок

Re: Підключення кнопок керування магнітолою
уже з ночі гуглю але толком відповіді незнайшовDelirium писав:поиск рулит http://www.forester-club.com.ua/search.php
-
-TV-
- Понимающий

- My car: Forester 2.0
Магнітола рідна чи стороннього виробника?Passar писав:Прохання допомогти. Є машина субару форестер SG5 2006, була доставлена штатна 2DIN магнітола нещодавно придбав руль момо з кнопками керування (до нього стояв звичайний без кнопок). При під'єднанні руля підсвітка кнопок працює але керування невідбувається. Питання можливо потрібно це блок керування чи ще щось. Хто в курсі підкажіть. Дякую.
- Delirium
- Понимающий

- My car: Был forester 2.0X tuned by Sasha_A80
- Меня зовут: Александр
-TV- писав:Магнітола рідна чи стороннього виробника?Passar писав:Прохання допомогти. Є машина субару форестер SG5 2006, була доставлена ШТАТНА 2DIN магнітола нещодавно придбав руль момо з кнопками керування (до нього стояв звичайний без кнопок). При під'єднанні руля підсвітка кнопок працює але керування невідбувається. Питання можливо потрібно це блок керування чи ще щось. Хто в курсі підкажіть. Дякую.
- Passar
- Новичок

рідна Kenwood GX806EF2, забув додати руль від легасі (візуально таки самий)
- Passar
- Новичок

Здається знаю в чому проблема. як на мене просто не підведені дроти керування до магнітоли (чорний 8 пін розєм 3+7) буду вдома попробую.
- Passar
- Новичок

Комусь може як і мені буде потрібно. Дійсно для машин в яких нема штатного керування магнітолою - відсутні дроти. Я використав дроти які призначені для савбуфера (перетикаєм їх з одних фішок в потрібні) і все працює.
- ИванБонд
- Новичок

- My car: forester 2.0XS 2009 год, правый руль!
- Меня зовут: ИванБонд
Вот здесь есть, может поможет: http://www.drive2.ru/cars/subaru/forest ... l/2467723/
"Если в какой-нибудь подведомственной области ты увидишь, как угнетают бедных или как попирается правосудие и праведность, не удивляйся этому: и за высоким наблюдает тот, кто ещё выше. Над каждым есть тот, кто выше его"
(Царь Соломон, Эккл. 5:8)
(Царь Соломон, Эккл. 5:8)